Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το συγκεκριμένο βιβλίο της Ferrari είναι ένα προϊόν του εκδοτικού οίκου Kraken Opus.

Το βιβλίο με την ονομασία The Official Ferrari Opus κυκλοφόρησε το 2011.

Το ποσό που θα δημοπρατηθεί να λέγεται ότι θα φτάσει περίπου τις 150 χιλιάδες ευρώ!!

Βιβλίο Ferrari αξίας 150.000 ευρώ

2.393 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2017)

Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα βιβλίο; Ας πούμε από 5 ευρώ (υπάρχουν και πιο φθηνά) μέχρι… 150 χιλιάδες ευρώ!! Ναι καλά διαβάσατε, τόσο κοστίζει το βιβλίο της Ferrari που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.

Στα ύψη είναι η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου της Ferrari το οποίο είναι ένα προϊόν του εκδοτικού οίκου Kraken Opus, ο οποίος έχει την έδρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει την ιδιαιτερότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους οίκους, να προσφέρει κορυφαίους τόμους, για αυτούς βεβαίως που έχουν τη δυνατότητα να τους αγοράσουν.
 
Το βιβλίο με την ονομασία The Official Ferrari Opus κυκλοφόρησε το 2011 και ζυγίζει περίπου 36 κιλά.  Το βιβλίο προσφέρθηκε σε διάφορες εκδόσεις από την έκδοση Classic η οποία προσφέρθηκε για 3.500 ευρώ περίπου έως και την έκδοση Diamante, στην οποία ανήκει το βιβλίο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.
Η κορυφαία έκδοση φέρει ένα κόκκινο δερμάτινο δέσιμο, λευκά γάντια για το γύρισμα των σελίδων, το σήμα της εταιρείας στο εξώφυλλο που είναι κατασκευασμένο από διαμάντια, ενώ τέλος να σημειωθεί πως η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως το βιβλίο κοσμείται και από τις υπογραφές των Fernando Alonso, Felipe Massa , και Luca di Montezemolo, με τους δύο πρώτους να είναι οι οδηγοί στα μονοθέσια της F1 ενώ ο τρίτος ο πρόεδρος της εταιρείας το 2011.
 
Η συγκεκριμένη έκδοση περιορίστηκε σε μόλις μία ανά χώρα, κάτι που σημαίνει λιγότερα από 200 βιβλία παγκοσμίως, ενώ το κόστος του καθενός όπως προαναφέραμε ανέρχονταν στα 236.000 ευρώ.
 
Ένα από αυτά λοιπόν θα βρεθεί κάτω από το σφυρί του πλειστηριασμού τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη, με το ποσό που θα δημοπρατηθεί να λέγεται ότι θα φτάσει περίπου τις 150 χιλιάδες ευρώ!! Τελικά καλά κάνουν πολλοί και υποστηρίζουν πως τα βιβλία είναι θησαυρός.

Autotriti.gr
VW