Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βρώμικα παραδίδονται τα Tesla Cybertruck στους νέους ιδιοκτήτες

 Σχολιάστε 
3.593 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2024)
Βρώμικα παραδίδονται τα Tesla Cybertruck στους νέους ιδιοκτήτες

- Έχουν λάσπη εξωτερικά και καμπίνα μέσα στην σκόνη
- Το Cybertruck χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες για να καθαριστεί
- Συνηθίζεται να περιποιούνται τα νέα Tesla πριν δοθούν στους ιδιοκτήτες

Έχουν λάσπη εξωτερικά και καμπίνα μέσα στην σκόνη

Η παραλαβή ενός νέου αυτοκινήτου υποτίθεται ότι είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά για ορισμένους αγοραστές του Tesla Cybertruck, μόνο τέτοια δεν ήταν. Η Tesla έχει αυξήσει την παραγωγή και τις παραδόσεις του Cybertruck καθόλη τη διάρκεια του έτους και επειδή δεν χρησιμοποιεί ανεξάρτητους αντιπροσώπους, το προσωπικό παράδοσης είναι επιφορτισμένο με τον καθαρισμό των οχημάτων πριν από την παράδοση. Δεκάδες ιδιοκτήτες του Cybertruck, όμως, έχουν παραπονεθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως Cybertruck παραδίδονται μέσα στο χώμα, ενώ άλλοι λένε ότι τα οχήματά τους είχαν εσωτερικό γεμάτο με σκόνη. 

Το Cybertruck χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες για να καθαριστεί

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, πολλά Cybertruck φτάνουν στα κέντρα παράδοσης γεμάτα με χώμα, επειδή το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονται επεκτείνεται αυτή τη στιγμή. Ένας πρώην υπάλληλος λέει ότι χρειάζονται τουλάχιστον 2 ώρες για να καθαριστεί λεπτομερώς ένα Cybertruck και φαίνεται ότι πολλά κέντρα δεν έχουν τον χρόνο να το κάνουν αυτό.

Συνηθίζεται να περιποιούνται τα νέα Tesla πριν δοθούν στους ιδιοκτήτες

Συνήθως, τα νέα οχήματα βγαίνουν καθαρά από τη γραμμή συναρμολόγησης και, αν λερωθούν κατά τη μεταφορά τους ή ενώ βρίσκονται σταθμευμένα, πλένονται και περιποιούνται πριν παραδοθούν στον πελάτη. Η Wall Street Journal σημειώνει ότι ενώ κάποιοι είχαν κακές εμπειρίες, πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες Cybertruck παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους καθαρά και τα μικροπροβλήματα διορθώθηκαν γρήγορα. Όπως συμβαίνει συχνά με τα νέα μοντέλα της Tesla, φαίνεται ότι ορισμένοι αγοραστές είναι τυχεροί και άλλοι άτυχοι.

Toyota
OPEL