Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Bugatti Chiron Sport «πιάνει» τα 412 χλμ./ώρα!!!

 Σχολιάστε 
1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2024)
Bugatti Chiron Sport «πιάνει» τα 412 χλμ./ώρα!!!
2 Φωτογραφίες »

- Δείτε το βίντεο.
- Youtuber ξεζουμίζει Bugatti Chiron Sport στην Autobahn.
- 1.500 ίπποι και 1.600 Nm ροπής στο δρόμο.

Youtuber... ξεζουμίζει Bugatti Chiron Sport

Την ανάσα κόβει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τον Youtuber, Omid Mouazzen να παίρνει στα χέρια του μία Bugatti Chiron Sport στην Autobahn, στο τμήμα του γερμανικού αυτοκινητόδρομου που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας και να την... ξεζουμίζει έως τα 412 χλμ./ώρα.

1.500 ίπποι και 1.600 Nm ροπής στο δρόμο

Το εν λόγω τμήμα του γερμανικού αυτοκινητόδρομου συγκεντρώνει πολλούς petrolhead που θέλουν να δουν μέχρι πιο σημείο φτάνουν οι ικανότητες διάσημων υπεραυτοκινήτων. Όπως αποδείχτηκε, το ίδιο ίσχυσε και για τον Omid Mouazzen, ο οποίος θέλησε να δει τις επιδόσεις του W16 8,0 λίτρων κινητήρα με τετραπλό τούρμπο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προσφέρει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής, στην Bugatti Chiron Sport.

Η τελική ταχύτητα που δηλώνει η Bugatti για την Chiron Sport είναι τα 420 χλμ./ώρα και όπως φαίνεται ο Omid Mouazzen την «άγγιξε» καταφέρνοντας να φτάσει έως τα 412 χλμ./ώρα.

Ετοιμάζεται ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Προτού δείτε το βίντεο, να θυμίσουμε πως η εποχή της Bugatti Chiron και του τεράστιου και πανίσχυρου W16 κινητήρα θα είναι σύντομα παρελθόν. Η μάρκα έχει ανακοινώσει πως μέσα το 2024, πιθανότατα το καλοκαίρι, θα παρουσιάσει το διάδοχο της, όντας ένα αμάξι με υβριδικό σύστημα κίνησης!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Toyota
Citroen