Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Bugatti Chiron αποτελείται από 3.599 κομμάτια.

Bugatti Chiron σε κομμάτια (+vids)

2.454 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν θα είχαν ποτέ στην κατοχή τους απ ευθείας μια ολόκληρη Bugatti Chiron, ίσως ένας τρόπος για να την αποκτήσουμε θα ήταν να την φτιάξουμε μόνοι μας κομμάτι κομμάτι, καθώς η Lego μας δίνει πλέον αυτή τη δυνατότητα.

Όπως καταλάβατε και από το όνομά της εταιρείας δεν πρόκειται για ένα κανονικό αυτοκίνητο, αλλά για το νέο προϊόν της Lego, που πρόκειται για ένα ακριβώς αντίγραφο του γαλλικού hypercar, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα.
 
Όπως αναφέρει η φίρμα η δική της Bugatti Chiron αποτελείται από 3.599 κομμάτια και όταν καταφέρετε να τη συναρμολογήσετε θα έχετε μπροστά σας ένα ακριβές αντίγραφό κλίμακας 1: 8, που μετριέται σε 56 εκατοστά μήκος, 25 εκατοστά πλάτος και 5 εκατοστά ύψος.
 
Από κει και πέρα η πλαστική Chiron δεν είναι μόνο μία στατική μινιατούρα καθώς ο κάτοχό της θα διαπιστώσει πως το κουμπί Top Speed ​​Mode αναγκάζει την ενεργή αεροτομή να αλλάξει θέση, ενώ όπως μπορούμε να διακρίνουμε και στα βίντεο παρακάτω τα πιστόνια του W16 κινητήρα κινούνται και αυτά κανονικά, ενώ διαθέσιμα  είναι και τα αυτοκόλλητα που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Τέλος να σημειώσουμε πως η Bugatti Chiron της Lego σύμφωνα με την γνωστή εταιρεία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως από την 1η Αυγούστου, ενώ όπως ενημερώνει η φίρμα το κόστος της στη Γαλλική αγορά θα ανέρχεται στα 379.99 ευρώ και στη Γερμανική στα 369.99 ευρώ!     
  

Autotriti.gr
NISSAN