Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Yπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 66.500 ευρώ.

Ο ίδιος ο Jay Kay αναφέρει ότι πριν τέσσερα χρόνια ξόδεψε περίπου 30.000 ευρώ.

Το αμάξι αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε Charger αλλά βασίζεται στο Bullit από την ομώνυμη ταινία του Steve McQueen.

Charger «Βullitt» στο σφυρί

1.680 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Ένα Charger που έχει περάσει από τα χέρια του Bruce Willis και του Jay Kay είναι έτοιμο να μπει σε δημοπρασία. Εσύ πόσα θα έδινες;

Μπορεί οι διάσημοι ηθοποιοί του Holywood να έχουν ίσως μια πιο διαφορετική καθημερινότητα από την δική μας, δεν παύουν όμως να ενθουσιάζονται και αυτοί με απλά πράγματα, όπως σε αυτή την περίπτωση με ένα πανέμορφο Dodge Charger.

To συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ένα δώρο από την Demi Moore προς τον Bruce Willis, ο οποίος το κράτησε για περίπου μια δεκαετία και στην συνέχεια το πούλησε στον καλλιτέχνη Jay Kay το 2008. Φαίνεται λοιπόν πως και αυτός είναι έτοιμος να το αποχωριστεί 10 χρόνια αργότερα και το έχει βάλει σε δημοπρασία.
 
Το αμάξι αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε Charger αλλά βασίζεται στο Bullitt από την ομώνυμη ταινία του Steve McQueen. Eισήχθηκε και ταξινομήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2008, έχει διατηρήσει το μαύρο του χρώμα, ενώ ο εσωτερικός του διάκοσμός είναι «μαμά» και σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ίδιος ο Jay Kay αναφέρει ότι πριν τέσσερα χρόνια ξόδεψε περίπου 30.000 ευρώ για να το ανακαινίσει ενώ υπόσχεται ότι το V8 μοτέρ των 8,2 λίτρων σε συνεργασία με το αυτόματο κιβώτιο λειτουργεί σαν «καλοκουρδισμένο ρολόι».

Μετά την ανακαίνιση του έχει κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα και στην δημοπρασία που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου, υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 66.500 ευρώ.
 

Autotriti.gr
OPEL