Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το χωρητικότητας 9,0 λίτρων μοτέρ του συνεργάζεται με ένα Tremec μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το χωρητικότητας 9,0 λίτρων μοτέρ του συνεργάζεται με ένα Tremec μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Charger του `70 με μοτέρ από σκάφος!

5.263 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Βελτιωτικός οίκος όχι μόνο ανακαίνισε αυτό το Dodge Charger κατασκευής του 1970 αλλά του «φόρεσε» και ένα V8 Biturbo κινητήρα 9,0 λίτρων. Δες πόσο έφτασε σε ιπποδύναμη.

Το Dodge Charger του 1970 ήταν ένα από τα ισχυρότερα muscle μοντέλα της εποχής του χάρη στο V8 7,2 λίτρων μοτέρ του ή το 7,0 λίτρων Ηemi κινητήρα με τους οποίους εφοδιαζόταν. Θα έλεγε κανείς πως δεν χωράει κάποια επιπλέον αναβάθμιση, ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος Speedkore έχει αντίθετη άποψη προσφέροντας στο μοντέλο ένα Mercury Marine V8 biturbo μοτέρ 9,0 λίτρων ενός αγωνιστικού σκάφους απόδοσης 1.650 ίππων.
 
Το βελτιωμένο αυτοκίνητο έχει την επονομασία Tantrum και εκτός από αυτόν τον γιγάντιο κινητήρα, έχει διαφοροποιημένο σασί, νέο roll cage,
καινούρια ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά μέρη για τα φτερά, το καπό, τους προφυλακτήρες και τις θύρες και ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια. Παρά όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις πάντως, το Charger δεν χάνει τίποτα από την ρετρό του εμφάνιση.

Το χωρητικότητας 9,0 λίτρων μοτέρ του συνεργάζεται με ένα Tremec μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ενώ ο οίκος προσφέρει στο Charger νέο σύστημα ανάρτησης για το πίσω μέρος αλλά και 14 ιντσών δισκόφρενα.
 

Autotriti.gr
OPEL