Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Citroen & DS: Καινοτομία, εξέλιξη και Avant-garde DNA

1.666 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2020)

Σημαντική παρουσία έχουν στην Έκθεση του AutoTρίτη τόσο η Citroen όσο και η premium μάρκα του ομίλου PSA, η DS Automobiles.

Ξεκινώντας από τη Citroen εντύπωση προκαλεί το σημαντικότερο μοντέλο της, το ολοκαίνουριο Citroen C4 το οποίο επιστρέφει στη μικρομεσαία κατηγορία. Με προχωρημένη σχεδίαση, τεχνολογικά προηγμένο προφίλ και με επίκεντρο την αξεπέραστη οδηγική άνεση που προσφέρει η Citroen σε όλα τα μοντέλα της, το νέο C4 έρχεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία. Σημειώστε δε πως θα είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Τη δική τους περίοπτη θέση, έχουν φυσικά και τα Crossover/SIV μοντέλα της εταιρείας. Το compact μέλος αυτής, το C3 Aircross λανσάρει νέες εκδόσεις πάντα με στόχο να ξεχωρίζει στην κατηγορία, ενώ το επιβλητικό C5 Aircross διευρύνει την γκάμα του με την «επαναφορτιζόμενη» έκδοση Plug-In Hybrid. Με 225 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία έως και 55 χιλιομέτρων σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Advanced Comfort που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Citroen, η άνεση και η ευχαρίστηση κατά την οδήγηση λαμβάνουν άλλη σημασία.

Παράλληλα με τα SUV μοντέλα της, η Citroen μας παρουσιάζει και το ανανεωμένο C3. Το ξεχωριστό μικρό της Citroen ανανεώνεται και «φρεσκάρεται» για να συνεχίσει να αποτελεί έναν καθημερινό ήρωα στις μετακινήσεις μας.

H premium μάρκα του ομίλου PSA μας παρουσιάζει στην Έκθεσή μας τα νέα της μοντέλα τα οποία χαρακτηρίζονται από την κορυφαία αισθητική, την πολυτέλεια και την καινοτομία, εκφράζοντας το avant garde ύφος της εταιρείας. Στις σελίδες της Έκθεσης θα δείτε λοιπόν το νεότερο μέλος της γκάμας της, το εντυπωσιακό compact SUV DS 3 Crossback το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση την Ε-Tense με αυτονομία 330 χλμ.. Δίπλα του βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της κατηγορίας των premium SUV, το DS 7 Crossback το οποίο  με τη σειρά του διευρύνει την γκάμα του με την Plug-In Hybrid έκδοσή του, με 300 ίππους και 4κίνηση.

Στα περίπτερα ωστόσο των δύο εταιρειών περιλαμβάνονται και όλες οι νέες και ιδιαίτερα σημαντικές προωθητικές ενέργειές τους. Στις συγκεκριμένες σελίδες μάθετε για το πρόγραμμα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου, τις εκπτώσεις και τα νέα  ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και τις ειδικές εκπτώσεις για την Εκθεση του AutoΤρίτη.

Πάτα στην εικόνα του Stand της Citroen ή της DS και δες όλα τα μοντέλα της Έκθεσης Αυτοκινήτου





Ή πάτα πάνω στην εικόνα με τις καλύτερες προσφορές για να δεις τι ισχύει αυτή τη στιγμή


Hyundai
NISSAN