Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
DS: Ετοιμάζει νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα με 700 χλμ. αυτονομία
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS: Ετοιμάζει νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα με 700 χλμ. αυτονομία

2.981 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2022)

Η DS θα λανσάρει ένα μεγάλο SUV μέχρι το τέλος του 2024, με το νέο μοντέλο να βρίσκεται πάνω από το DS 7 και να εμπνέεται σχεδιαστικά από το πρωτότυπο Aero Sport Lounge.

Ετοιμάζει νέα ναυαρχίδα η DS

Η DS βρίσκεται σε μία φάση όπου αναδιοργανώνει την γκάμα της. Η γαλλική φίρμα ξεκίνησε με την ανανέωση και την μετονομασία του DS 3 Crossback, σε DS 3, ενώ περιλαμβάνει ακόμα τα DS 4, DS 7 και το πολυτελές σεντάν DS 9. Ωστόσο για το άμεσο μέλλον η φίρμα ετοιμάζει να παρουσιάσει ακόμα ένα μοντέλο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα πρόκειται για SUV, θα τοποθετηθεί πάνω από το DS 7 και πιθανότατα θα έρθει για να κοντράρει αυτοκίνητα όπως το Audi Q5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έχει ξεκινήσει τις δοκιμές

Το νέο SUV, το οποίο έχει ήδη υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές, θα είναι σημαντικά μικρότερο από το concept Aero Sport Lounge, το οποίο έχει μήκος πέντε μέτρα. Αλλά η σχεδίαση του μοντέλου παραγωγής θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η επικεφαλής της DS Béatrice Foucher.

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία

Το επερχόμενο SUV της DS θα είναι ηλεκτρικό και θα προσφέρει περίπου 700 χιλιόμετρα αυτονομία. Μάλιστα λέγεται πως πιθανότατα θα χρησιμοποιεί μία προηγμένη έκδοση της νέας μπαταρίας που εφαρμόστηκε πρόσφατα στο ηλεκτρικό DS 3, το οποίο έχει πλέον άνω των 400 χιλιομέτρων αυτονομία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen