Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία της Volkswagen από την Έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Δεν πάει στην «πόλη του φωτός» η VW

1.640 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2020)

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία της Volkswagen από την Έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, κάτι που ειπώθηκε από επίσημα χείλη του γερμανικού κολοσσού.

Το γεγονός πως όλες οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων επανεξετάζουν ολοένα και εντονότερα τις συμμετοχές τους στις εκθέσεις αυτοκινήτων που γίνονται ανά τον κόσμο είναι γνωστό. Πολλές είναι οι μάρκες που έχουν λάμψει δια της απουσίας τους από πολλά μεγάλα γεγονότα κάτι που αναμένεται να ισχύσει και στην περίπτωση της VW αναφορικά με το φετινό Motor Show του Παρισιού που έχει προγραμματιστεί για το πρώτο μισό του Οκτωβρίου.
 
Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen στο τμήμα Marketing & After Sales, Jürgen Stackmann, ο οποίος σε «πηγαδάκι» που είχε με τους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε για το αν η μάρκα θα παραστεί στην Έκθεση του Παρισιού εκείνος απάντησε: «Μάλλον όχι. Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για να κάνουμε κάτι τέτοιο φέτος».  Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο αυτό επιβεβαιώνουν και πολλά γαλλικά μέσα όπως τα Auto Plus, Turbo, Auto Actu και Capital.
 
Προς αποφυγή παρανοήσεων να επισημάνουμε πως οι δηλώσεις του Stackmann αφορούσαν τη μάρκα Volkswagen και όχι τον Όμιλο, στον οποίο ως γνωστόν υπάγονται και άλλες εταιρείες όπως οι Skoda, Audi, SEAT, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Bentley και CUPRA. Ως εκ τούτου αναμένουμε κάποιες από τις προαναφερθείσες να είναι κανονικά στην «πόλη του φωτός».
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η απόφαση της VW να παρακάμψει το Παρίσι, έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά από μια παρόμοια ανακοίνωση που έκανε η Lamborghini γνωστοποιώντας την απόφασή της να μην συμμετάσχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο.

Mercedes
OPEL