Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Διαρροή: Iδού το νέο Audi Q5 e-tron

3.295 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2021)

Το νέο οικογενειακό SUV που ετοιμάζει η Audi θα προσφέρει τεράστιους χώρους αλλά και αυτονομία σχεδόν 590 χιλιομέτρων.

Στο φως της δημοσιότητας από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογιών της Κίνας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Audi Q5 e-tron. Το μοντέλο θα λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας πριν το τέλος του 2021.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όπως το Q4 e-tron, το Q5 e-tron θα βασίζεται στην MEB πλατφόρμα του Volkswagen Group, ωστόσο με μήκος 4.876 χιλιοστά, το σίγουρο είναι ότι θα προσφέρει μεγάλα επίπεδα πρακτικότητας και τεράστιους χώρους. Όσον αφορά στην σχεδίασή του, το νέο μοντέλο θα υιοθετήσει την γνωστή σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας. Πρέπει να σημειώσουμε πως παρατηρούμε πως λάμπουν δια της απουσίας τους οι επιθετικοί προφυλακτήρες, κάτι που σημαίνει πως η Audi θέλει να δώσει έμφαση στον οικογενειακό χαρακτήρα του μοντέλου.

Εικόνες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν, οι φήμες κάνουν λόγο ωστόσο πως το Q5 e-tron θα εξοπλίζεται με μια 10,25 ιντσών οθόνη για τον πίνακα οργάνων και μια μεγαλύτερη 11,6 ιντσών για το σύστημα infotainment. Τέλος, είναι πολύ πιθανό η Audi να προσφέρει το αυτοκίνητο και με τρεις σειρές καθισμάτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO