Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Jeep φαίνεται πως προσπαθεί να επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της φέρνοντας ένα νέο SUV, το οποίο θα ονομάζεται Grand Commander.

Το νέο SUV φαίνεται πως είναι μια έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Jeep Yuntu.

Η ισχύς θα προέρχεται από ένα τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0λίτρων κινητήρα που υπάρχει στο νέο Wrangler, ο οποίος προφέρει 268 ίππους και 400 Nm ροπής.

Διαρροή του νέου Jeep Grand Commander

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Διέρρευσε το σχέδιο ενός μοντέλου της Jeep, το οποίο πρόκειται για ένα καινούργιο SUV της εταιρείας. Δείτε περισσότερα.

Μετά την πρεμιέρα του νέου Wrangler στο Λος Aντζελες την περασμένη εβδομάδα, η Jeep φαίνεται πως προσπαθεί να επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της φέρνοντας ένα νέο SUV, το οποίο θα ονομάζεται Grand Commander.
 
Οι αρχικές εικόνες σχεδίου διέρρευσαν από το Εθνικό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων της Κίνας, για την αγορά της οποίας προορίζεται το επερχόμενο αυτοκίνητο.
 
Μπορεί η εμπρόσθια όψη να μοιάζει με αυτή του Grand Cherokee, ωστόσο το νέο SUV φαίνεται πως είναι μια έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Jeep Yuntu, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης το 2017. Μάλιστα από τα διεθνή μέσα γίνεται λόγος πως με τον ερχομό αυτού του μοντέλου, η Jeep θα ανταγωνιστεί τα Toyota Highlander και Volkswagen Teramont, που προσφέρονται στην Κίνα, ενώ φήμες κάνουν λόγο πως το Grand Commander θα μπορεί να φιλοξενήσει επτά επιβάτες.
Το στοιχείο πως το Grand Commander θα μπορεί να φιλοξενήσει επτά επιβάτες, είναι πολύ πιθανό να αντιστοιχεί και στο Grand Wagoneer, για το οποίο έχουν φουντώσει οι φήμες πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή, έχοντας και αυτό επτά θέσεις, χωρίς να έχει ακόμα αποφασιστεί σε ποιες αγορές θα προσφερθεί.
 
Αναφορικά με τον κινητήρα δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως η ισχύς θα προέρχεται από ένα τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0λίτρων κινητήρα που υπάρχει στο νέο Wrangler, ο οποίος προφέρει 268 ίππους και 400 Nm ροπής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Grand Commander είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του τον Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Toyota
Skoda