Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Διαθέσιμη με 295 ευρώ/μήνα η Alfa Romeo Tonale

 Σχολιάστε 
4.328 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2024)
Διαθέσιμη με 295 ευρώ/μήνα η Alfa Romeo Tonale
2 Φωτογραφίες »

- Η περίοδος αποπληρωμής της Tonale με τα 130 PS είναι 36 μήνες
- Έχει όφελος 3.200 ευρώ η Tonale με τα 160 άλογα
- Δεν πληρώνει εταιρικό φόρο χρήσης η Plug-in υβριδική Tonale
- Τι περιλαμβάνει η έκδοση εξοπλισμού Sprint

Η περίοδος αποπληρωμής της Tonale με τα 130 PS είναι 36 μήνες

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που κάνει την απόκτηση της Tonale πιο εύκολη από ποτέ προσφέρει η Alfa Romeo. Το ιταλικό SUV στην ήπια υβριδική έκδοση με τους 130 ίππους στο εξοπλιστικό επίπεδο Sprint ξεκινάει από 39.500 ευρώ ή με μόνο 295 ευρώ/μήνα. Εκτός από πολύ χαμηλή δόση το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα εξασφαλίζει επιπλέον μεγάλη ευελιξία, με την περίοδο αποπληρωμής να φτάνει τους 36 μήνες. Μετά τη συμπλήρωσή τους ο πελάτης μπορεί να μπορεί να αποφασίσει πώς θέλει να προχωρήσει, ανάλογα με το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του. Μπορεί να εξαγοράσει το αυτοκίνητο, να ενεργοποιήσει νέα χρηματοδότηση ή να το επιστρέψει και να συνεχίσει με μια άλλη Alfa Romeo.

Έχει όφελος 3.200 ευρώ η Tonale με τα 160 άλογα

Η Tonale Hybrid 160 HP στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint κοστίζει 40.500 ευρώ και προσφέρεται με μηδενική χρέωση στα μεταλλικά και παστέλ χρώματα -πλην του πράσινου. Έτσι, το όφελος για τον πελάτη αγγίζει τις 3.200 ευρώ και όπως σε όλες τις εκδόσεις συνοδεύεται από 4ετή εγγύηση (ή 160.000 km) για τα μηχανικά μέρη και ίσης διάρκειας οδική βοήθεια.

Δεν πληρώνει εταιρικό φόρο χρήσης η Plug-in υβριδική Tonale

Η κορυφαία Tonale με το Plug-in Hybrid σύστημα των 280 ίππων που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 82 km στην πόλη ξεκινάει από 49.635 ευρώ, με το επίπεδο εξοπλισμού Sprint να ισοδυναμεί με μηδενικό φόρο για εκείνον που τη χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο. Να σημειωθεί ότι η μπαταρία υψηλής τάσης της συγκεκριμένης έκδοσης καλύπτεται από 8ετή εγγύηση ή 160.000 km. 

Για τους χρήστες εταιρικού αυτοκινήτου, σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η Tonale Plug-in Hybrid Q4 των 280 HP έχει μηδενικό φόρο χρήσης.

Τι περιλαμβάνει η έκδοση εξοπλισμού Sprint

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πολύ παραπάνω από πλούσιος στην έκδοση Sprint, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και οθόνη infotainment 10,25” με πλοήγηση, εμπρός-πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας. Επιπλέον διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, Apple CarPlay/Android Auto, πεντάλ αλουμινίου, ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα και Full LED Matrix προβολείς.

home pro
Autotriti.gr