Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της MG

 Σχολιάστε 
5.052 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2024)
Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της MG
3 Φωτογραφίες »

- Θα είναι ο αντικαταστάτης του ηλεκτρικού MG ZS
- Θα «πατά» στην πλατφόρμα του MG4
- Με 2κίνητες ή 4κίνητες εκδόσεις και αυτονομία έως 500 χλμ.
- Μεγαλύτερο από το ZS και με τιμή κάτω από 35 χιλιάρικα

Θα είναι ο αντικαταστάτης του ηλεκτρικού MG ZS

Το MG ZS αποτελεί ένα από τα πλέον value for money SUV της ελληνικής αγοράς. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στα τέλη Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχει ηλεκτρική εκδοχή. Αυτό φαίνεται πως θέλουν να «διορθώσουν» οι άνθρωποι της φίρμας με ένα νέο μοντέλο.
 

Θα «πατά» στην πλατφόρμα του MG4

Το νέο ηλεκτρικό SUV της MG, θα βασίζεται στο best seller ηλεκτρικό της φίρμα, MG4 και πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες και πληροφορίες για το μοντέλο, από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας. Μαζί με την πλατφόρμα του MG4, όπως είναι λογικό θα μοιραστεί και τα μηχανικά του μέρη (ηλεκτροκινητήρες και επιλογές μπαταρίας), οπότε θα πρέπει να υπολογίζουμε πως η αυτονομία του θα αγγίζει τα 500 χλμ. ενώ θα υπάρχει και 4κίνητη επιλογή.

Στις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρη η συγγένεια με το MG4, ενώ υπάρχουν σχεδιαστικά στοιχεία και από το Cyberster, στο νέο σπορ μοντέλο της φίρμας. Βασική σχεδιαστική προσθήκη, οι μπάρες οροφής, που θα του δώσουν περισσότερο SUV αέρα. Κατά τα άλλα έχουμε παρόμοια μπροστινή μάσκα με γρίλιες εισαγωγής χαμηλά που βοηθούν στην ψύξη της μπαταρίας, ενώ πίσω έχουμε μια μπάρα φωτισμού που ενώνει τα δύο πίσω φώτα σχήματος Υ, όπως και στο MG4.


Με αυξημένες διαστάσεις από το MG ZS.
3 Φωτογραφίες »

Με αυξημένες διαστάσεις από το MG ZS.

Μεγαλύτερο από το ZS και με τιμή κάτω από 35 χιλιάρικα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, το νέο SUV θα έχει μήκος 4.476 χιλιοστά, πλάτος 1.849 χιλιοστά και ύψος 1.621 χιλιοστά. Σε σύγκριση με το τρέχον ηλεκτρικό MG ZS, το νέο μοντέλο θα είναι μακρύτερο, φαρδύτερο αλλά και χαμηλότερο. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της MG στη Βρετανία, το νέο μοντέλο θα έχει νέο όνομα (ώστε να ξεχωρίζει από το ZS) ενώ η τιμή του θα κρατηθεί κάτω από τις 30.000 λίρες (ή αλλιώς 35.000 ευρώ).

Autotriti.gr
LEASING COMPARISON