Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες επίσημες εικόνες της Porsche 911 GT3 RS.

Οι νέες εικόνες παρουσιάζουν την ανανεωμένη GT3 RS, η οποία έχει επιπλέον 20 ίππους.

Σε ότι αφορά τους τροχούς το γερμανικό μοντέλο φορά 20αρες ζάντες μπροστά και 21 πίσω.

Διέρρευσε η Porsche 911 GT3 RS

3.221 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες επίσημες εικόνες της Porsche 911 GT3 RS, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο με κάποιες επιπλέον πληροφορίες του μοντέλου.

Οι νέες εικόνες παρουσιάζουν την ανανεωμένη GT3 RS, η οποία έχει επιπλέον 20 ίππους σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, που σημαίνει πως ο εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας 4,0 λίτρων είναι σε θέση να προσφέρει 520 ίππους στις 8.250 σ.α.λ.
 
Σε ότι αφορά τη ροπή δεν έχουν υπάρξει κάποιες πληροφορίες, ωστόσο υπενθυμίζουμε πως η αμέσως μικρότερη έκδοση, όπως και η προηγούμενη RS έφταναν τα 460 Nm, ανεξάρτητα με το αν συνοδεύονταν από το κανονικό χειροκίνητο κιβώτιο επτά ταχυτήτων ή το προαιρετικό PDK ίδιων σχέσεων.
 
Έτσι το νέο μοντέλο μετά την ελαφριά ισχυροποίηση που δέχτηκε, λέγεται πως είναι σε θέση να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα (0.1 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο), με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται πλέον στα 312 χλμ./ώρα, 2 χλμ./ώρα περισσότερα  σε σχέση με πριν.
Από κει και πέρα οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται κατά τη διαρροή των εικόνων, κάνουν λόγο πως η φίρμα έχει βελτιώσει το σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς, έχοντας εφαρμόσει και κάποιες αεροδυναμικές βελτιώσεις. Μέρος των βελτιώσεων αποτελεί ο αναμορφωμένος μπροστινός προφυλακτήρας, με διαφορετικής σχεδίασης αεραγωγούς που βελτιστοποιούν τη ροή του αέρα, αλλά και ο τροποποιημένος οπίσθιος προφυλακτήρας, όπου και αυτός με τη σειρά του διαθέτει μεγαλύτερους αεραγωγούς.
 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως λίγο διαφορετικά είναι τα οπίσθια φωτιστικά σώματα, ενώ σε ότι αφορά τους τροχούς το γερμανικό μοντέλο φορά 20αρες ζάντες μπροστά και 21 πίσω.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Porsche θα διαθέσει την ανανεωμένη GT3 RS και με το προαιρετικό πακέτο Clubsport που περιλαμβάνει ζώνες ασφαλείας έξι σημείων, πυροσβεστήρα και αλουμινένιο roll cage, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει εικόνες από το εσωτερικό.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ώρες όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα η Porsche 911 GT3 RS.

Toyota
CUSTOM VS MAXUS