Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διέρρευσε η ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε η ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue!

3.006 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

Οι πρώτες εικόνες της Ferrari Purosangue διέρρευσαν, δείχνοντας το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari μέσα στο εργοστάσιο.

Πρώτες εικόνες μέσα από το εργοστάσιο

Από τη στιγμή που η Ferrari ανακοίνωσε την έλευση του πρώτου SUV στην ιστορία της, της Purosangue το μοντέλο δεν είχε κάνει την εμφάνισή του, παρά μόνο σε κάποιες κατασκοπευτικές εικόνες, στις οποίες ωστόσο έφερε βαρύ καμουφλάζ που ήταν αδύνατο να δούμε στοιχεία από το σχεδιασμό της. Πλέον αυτό άλλαξε αφού το ιταλικό μοντέλο έκανε την εμφάνισή του μέσω διαρροής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Οι εικόνες φαίνεται πως έχουν τραβηχτεί μέσα από το εργοστάσιο και πιθανότατα αφορούν το μοντέλο προ-παραγωγής της Purosangue. Στο εμπρόσθιο μέρος φαίνεται πως οι προβολείς του μοντέλου χωρίζονται από μία γραμμή που αποτελεί μέρος του αμαξώματος, θυμίζοντας αυτούς της SF90. Ο σπορ προφυλακτήρας διαθέτει μεγάλες εισόδους αέρα, αλλά και επιπλέον αεροδυναμικά κομμάτια. Το καπό έχει μεγάλες καμπύλες, ενώ πηγαίνοντας στο πλάι παρατηρούμε τη μαύρη επένδυση στα φτερά, τους παραδοσιακούς καθρέπτες, αλλά και τις κρυφές χειρολαβές στις πόρτες. Στον πίσω μέρος η Purosangue θυμίζει πολύ περισσότερο SUV, ξεχωρίζοντας από τη μικρή αεροτομή, τα τετραγωνισμένα πίσω φώτα, αλλά και τον αεροδυναμικό διαχύτη με τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης!

Παραμένουν άγνωστα τα μηχανικά σύνολα

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση από τη Ferrari στην ακατάσχετη φημολογία που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και αρκετό καιρό. Η ισχύς της Purosangue, σύμφωνα με την φημολογία αναμένεται να πηγάζει από έναν V8 twin-turbo κινητήρα που πιθανότατα θα συνδυάζεται με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως στην κορυφαία έκδοση να φέρει τον V12 κινητήρα, καθώς οι Ιταλοί έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν στη γκάμα τους το εν λόγω μοτέρ όσο το δυνατόν περισσότερο. Παράλληλα υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στη βάση της η Purosangue θα τροφοδοτείται από τον υβριδικό κινητήρα V6 2,9 λίτρων της 296 GTB με ισχύ που θα φτάνει τα 830 άλογα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA