Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διέρρευσε σε βίντεο το facelift της Genesis GV60
4 Φωτογραφίες »

Διέρρευσε σε βίντεο το facelift της Genesis GV60

1.591 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2024)

- Το ανανεωμένο μοντέλο διέρρευσε μέσω του βίντεο παρουσίασης του Jacky Ickx ως συνεργάτη της μάρκας
- Επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και μάσκα
- Θα αποκτήσει αυξημένης χωρητικότητας μπαταρία
- Θα παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2024

Το ανανεωμένο μοντέλο διέρρευσε μέσω του βίντεο παρουσίασης του Jacky Ickx ως συνεργάτη της μάρκας

Η Genesis, η πολυτελής μάρκα της Hyundai, ανακοίνωσε πρόσφατα την προσθήκη του θρύλου των αγώνων Jacky Ickx στην ομάδα της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, φαίνεται ότι η μάρκα μάλλον διέρρευσε ακούσια την ανανεωμένη έκδοση του ηλεκτρικού SUV GV60. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο (και στη συνέχεια κατέβηκε) εμφανίζεται ο πρόσφατα ανακοινωθείς συνεργάτης της μάρκας Jacky Ickx, καθώς και ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Hyundai και της Genesis Global, SangYup Lee. Στο φόντο διακρίνονται διάφορα τρέχοντα και πρωτότυπα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου ενός λευκού GV60 με πινακίδα κυκλοφορίας «JW F/L». Το JW είναι η εσωτερική κωδική ονομασία του GV60 και μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι το F/L σημαίνει facelift.

Επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και μάσκα

Το ηλεκτρικό κουπέ SUV Genesis GV60 είναι μόλις δύο ετών, αλλά από ότι φαίνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει ένα διακριτικό facelift. Οι αλλαγές είναι ανεπαίσθητες, αλλά κοιτάζοντας λίγο πιο προσεκτικά μπορούμε να διακρίνουμε μικρές αλλαγές στο μπροστινό μέρος όπως τους επανασχεδιασμένους εισαγωγείς αέρα, τα παραλλαγμένα φωτιστικά σώματα και τη μάσκα με νέα τραπεζοειδή γρίλια και ένα οβάλ σχήμα στο κέντρο της. Επιπλέον, το μπροστινό ραντάρ τοποθετήθηκε πάνω από την πινακίδα του ανανεωμένου μοντέλου, αντί να αποτελεί μέρος της κάτω σχεδίασης της μάσκας, ενώ το ρύγχος του αυτοκινήτου φαίνεται να έχει εξομαλυνθεί. Τα στιγμιότυπα οθόνης από το διαγραμμένο βίντεο δείχνουν επίσης το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αν και δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε καμία οπτική αλλαγή από αυτή τη γωνία λήψης.

Θα αποκτήσει αυξημένης χωρητικότητας μπαταρία

Δεδομένου ότι αυτή η πρώτη γεύση ήταν ακούσια, η Genesis δεν έχει αποκαλύψει καμία τεχνική λεπτομέρεια σχετικά με το ανανεωμένο GV60, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι το επερχόμενο μοντέλο είναι πιθανό να διαθέτει αυξημένης χωρητικότητας μπαταρία που θα του δίνει μεγαλύτερη αυτονομία μεταξύ των φορτίσεων. Το τρέχων μοντέλο, το οποίο αποκαλύφθηκε το 2021 και κυκλοφόρησε το 2022, διατίθεται μια μπαταρία 77,4 kWh για εμβέλεια έως και 516 χλμ., ενώ μοντέλα του ομίλου Hyundai, όπως για παράδειγμα το νέο Ioniq 5 N hot hatchback, διαθέτουν μπαταρία 84kWh. Επομένως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το αναθεωρημένο GV60 θα διαθέτει παρόμοια διάταξη.

Θα παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2024

Δεν γνωρίζουμε πότε η Genesis σχεδιάζει να παρουσιάσει επίσημα το ανανεωμένο ηλεκτρικό μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, δεδομένης και της παρουσίας του στο βίντεο, υποψιαζόμαστε ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί αργότερα φέτος, φτάνοντας στη Βόρεια Αμερική μέσα στους επόμενους 12 μήνες, δηλαδή εντός του 2025.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS