Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο Ηellcat δυστυχώς ήταν θύμα δυνατής χαλαζόπτωσης.

To μηχανικό σύνολο του είναι ένας 6,2 λτ. Hemi κινητήρας 716 ίππων και 881 Νm ροπής.

Η τιμή του αυτή την στιγμή φτάνει μόνο τα 40.500 ευρώ.

Dodge Hellcat με ένα προβληματάκι

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Μια ατυχέστατη στιγμή ανάγκασε τον ιδιοκτήτη αυτού του Challenger Hellcat να το βγάλει σε δημοπρασία σε τιμή ευκαιρίας για τα δεδομένα του. Τσέκαρε.

Κάθε φίλος της αυτοκίνησης που σέβεται τον εαυτό του, ανεξάρτητα το αυτοκίνητο που οδηγάει, έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του να αρπάξει μια ευκαιρία και να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο που θα γουστάρει να το οδηγεί και να τραβά τα βλέμματα. Αυτή η ευκαιρία ίσως να ήρθε για κάποιους.

Στην ιστοσελίδα δημοπρασιών Copart βρίσκεται προς πώληση ένα Dodge Challenger Hellcat σε πραγματικά εξαιρετική τιμή αλλά με ένα θεματάκι στην εμφάνιση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ηellcat δυστυχώς ήταν θύμα δυνατής χαλαζόπτωσης που είχε σαν αποτέλεσμα να έχει πολλά και μικρά βαθουλωματάκια κατά μήκος όλου του αμαξώματος του. Αν αυτό αποθαρρύνει τους επίδοξους ιδιοκτήτες, το γεγονός ότι έχει στο οδόμετρο του μόνο 60 χλμ και το μηχανικό του σύνολο είναι πραγματικά άθικτο ίσως το κάνει να αναθεωρήσουν.
 
To μηχανικό σύνολο του είναι ένας 6,2 λτ. Hemi κινητήρας 716 ίππων και 881 Νm ροπής που μπορεί και κάνει το Hellcat να διανύσει τα 0-96 σε 3,6 δεύτερόλεπτα.

Η τιμή του αυτή την στιγμή φτάνει μόνο τα 40.500 ευρώ. Θα έκανες κίνηση να το πάρεις;

KIA
SEAT XENOIASTOI