ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ξεκινάει τις δοκιμές στην Νέα Υόρκη η Audi.

Ξεκινάει τις δοκιμές στην Νέα Υόρκη η Audi.

Δοκιμές στη Ν. Υόρκη η Audi

2.041 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2017)

Η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα λάβει άδεια δοκιμής, για αυτόνομα αυτοκίνητα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι η Audi.

¶νθρωποι της γερμανικής εταιρείας τόνισαν πως θα χρησιμοποιήσουν την άδεια με στόχο να δοκιμάσουν εάν τα συγκεκριμένα οχήματα πληρούν τις προδιαγραφές του επιπέδου 3 της SAE (Society of Automobile Engineers).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η πρώτη επίδειξη προβλέπεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Albany, ωστόσο η Audi δεν θέλησε να πει ποιο μοντέλο θα παρουσιάσει. Το επίπεδο 3 της SAE ορίζει τον «βαθμό ετοιμότητας» του αυτοκινήτου ως «υπό όρους αυτόνομο», κάτι που σημαίνει, ότι το αυτοκίνητο οδηγεί το ίδιο, υπό ορισμένες συνθήκες, με μικρή επίβλεψη.
Στην περίπτωση της Audi, το αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να οδηγεί αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο, όταν πληρούνται «ειδικές συνθήκες». Από κει και πέρα δύο μηχανικοί θα είναι πάντα στο όχημα και ένας από αυτούς θα βρίσκεται στο κάθισμα του οδηγού, για να πάρει τον έλεγχο του οχήματος, αν είναι απαραίτητο. Ο άλλος θα καθίσει στο πίσω κάθισμα και θα παρακολουθεί τα διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου για να διασφαλίσει ότι λειτουργεί σωστά.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Audi στην Αμερική, Scott Keogh, σχολίασε: «Έχουμε ήδη ηγετική θέση στην ανάπτυξη της πιλοτικής τεχνολογίας οδήγησης εδώ και πάνω από μία δεκαετία και η δοκιμή σε περιβάλλοντα πραγματικού κόσμου αποτελεί βασικό βήμα στην προσπάθεια μας για ασφαλέστερους δρόμους».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
BIG VANS BEST BUY