ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H επερχόμενη αμιγώς ηλεκτρική Mercedes EQS, αποτελεί ένα μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στο πρωτότυπο Vision EQS που βλέπετε στην εικόνα.

Δοκιμών συνέχεια για τη Mercedes EQS

1.496 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Ένα από τα μοντέλα της Mercedes που περνάει από τα στάδια των δοκιμών είναι η επερχόμενη EQS, η οποία εκμεταλλεύεται τον χειμώνα και τεστάρεται κάτω από ψυχρές θερμοκρασίες. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Παράλληλα με την νέα S-Class η οποία αναμένεται, οι άνθρωποι της Mercedes εργάζονται πάνω στη δημιουργία της ηλεκτρικής της εκδοχής. Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που φέρει η επερχόμενη αμιγώς ηλεκτρική Mercedes EQS, που αποτελεί ένα μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στο πρωτότυπο Vision EQS (γκαλερί), έχοντας βεβαίως αρκετές αλλαγές όπως συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις.
 
Δοκιμαστικά μοντέλα της Mercedes EQS, πλήρως καμουφλαρισμένα, εντοπίστηκαν να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης. Η πρώτη βασική διαφορά είναι πως έχουν μεγαλώσει την απόσταση τους από το έδαφος (σε σχέση με το Vision EQS) προκειμένου να μπορούν να ξεπεράσουν της κακοτεχνίες του οδοστρώματος. Από κει και πέρα το μοντέλο παραγωγής διατηρεί μια ευρεία μάσκα, ενώ μία ακόμα διαφορά με το concept εντοπίζεται στην ύπαρξη των συμβατικών χειρολαβών στις πόρτες.
 
Οι πληροφορίες για την καμπίνα είναι ελάχιστες. Κρατήστε όμως πως η ευρυχωρία και η άνεση για όλους τους επιβάτες θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά.
 
Τέλος, σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αυτό πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερους 400 ίππους με την αυτονομία κίνησης να οριοθετείται περίπου στα 450 χιλιόμετρα.

Mercedes
skoda