ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
 Δωρεά 1 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία από την Stellantis

Δωρεά 1 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία από την Stellantis

1.537 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2022)

Η Stellantis αποφάσισε να σταθεί δίπλα στη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Ουκρανία, ανακοινώνοντας πως θα προσφέρει στη χώρα 1 εκατομμύριο ευρώ ως δωρεά.

Ανακοίνωσε επίσημα τη δωρεά

Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία συνεχίζεται, αλλά παράλληλα συνεχίζεται και αυξάνεται το «κύμα» αλληλεγγύης και στήριξης προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό που από τη μία ημέρα στην άλλη βρέθηκε ξεσπιτωμένος είτε σε κάποιο καταφύγιο, είτε σε άλλη χώρα, είτε στο δρόμο με τα όπλα στα χέρια για να υπερασπιστεί τα εδάφη του. Οι εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν σπεύσει από νωρίς να στηρίξουν με διάφορους τρόπους την Ουκρανία και το ίδιο έκανε και η Stellantis. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα η Stellantis θα παραχωρήσει 1 εκατομμύριο ευρώ ως δωρεά στην Ουκρανία για «βοήθεια και υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων και αμάχων που εκτοπίστηκαν από την τρέχουσα κρίση», όπως αναφέρεται στο επίσημο Δελτίο Τύπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tavares: «Προτεραιότητα η ασφάλεια των υπαλλήλων μας στην Ουκρανία»

Παράλληλα η Stellantis, δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της, Carlos Tavares αναφέρθηκε και στους Ουκρανούς υπαλλήλους που διαθέτει στις τάξεις της. «Η Stellantis καταδικάζει τη βία και την επιθετικότητα. Σε αυτήν την περίοδο άνευ προηγουμένου πόνου, προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των Ουκρανών υπαλλήλων και των οικογενειών τους. Μια επιθετικότητα που συγκλόνισε την παγκόσμια τάξη πραγμάτων, όντας ήδη αναστατωμένη από την αβεβαιότητα που έχει εξαπλωθεί. Η κοινότητα της Stellantis που αποτελείται από 170 εθνικότητες κοιτάει με απογοήτευση τους πολίτες να εγκαταλείπουν τη χώρα. Ακόμα κι αν το μέγεθος των θυμάτων δεν είναι ακόμη εμφανές, ο ανθρώπινος απολογισμός θα είναι αφόρητος», κατέληξε.

Σε συνεχή επικοινωνία με τους 71 υπαλλήλους στην Ουκρανία

Μάλιστα ο Carlos Tavares γνωστοποίησε πως οι 71 υπάλληλοι της Stellantis που έχουν έδρα την Ουκρανία είναι καλά στην υγεία τους, ενώ υποστήριξε πως από την εταιρεία έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα που παρακολουθεί επί μονίμου βάσεως την υγεία και την ασφάλεια αυτών των εργαζομένων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI