ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με αφορμή την παρουσίαση των νέων –Euro6- φορτηγών της, η Renault Trucks θα προσφέρει δωρεάν το Optifleet για ένα διάστημα πέντε μηνών.

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων –Euro6- φορτηγών της, η Renault Trucks θα προσφέρει δωρεάν το Optifleet για ένα διάστημα πέντε μηνών.

Δωρεάν δοκιμή για το Renault Optifleet

1.864 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2013)

Σε όσους σπεύσουν να παραγγείλουν κάποιο από τα νέα φορτηγά της Renault Trucks έως το τέλος του 2013, θα προσφερθεί δωρεάν το σύστημα τηλεματικής «Optifleet» για ένα διάστημα πέντε ετών.

Με αφορμή την παρουσίαση της

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

νέας γκάμας –Euro6- φορτηγών της, η Renault Trucks ανακοίνωσε πως για τους πελάτες(σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) που θα σπεύσουν να παραγγείλουν κάποιον από τουςεκπροσώπους της με τους κινητήρες DTI11 καιDTI13, θα προσφέρει την δωρεάν χρήση του συστήματοςτηλεματικής και διαχείρισης στόλου οχημάτων, Optifleet, για ένα διάστημα πέντε μηνών.

Ως γνωστόν, το Renault Optifleet είναι σε θέσηνα προσφέρει μείωση του συνολικού κόστος ιδιοκτησίας ενός οχήματος έως και κατά5.000 ευρώ σε ετήσια βάση επιτρέποντας στην εταιρεία που κατέχει το όχημα ναεντοπίζει άμεσα τη θέση του, να επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με τον οδηγό,να ελέγχει διάφορα στοιχεία αναφορικά με την κατάσταση των μηχανικών μερών τουφορτηγού αλλά και την κατανάλωση καυσίμου του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG