Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

To Renault K-ZE που προσφέρεται στην Κίνα, θα έρθει στην Ευρώπη κάτω από το έμβλημα της Dacia και με αρκετά χαμηλή τιμή.

Δύο ηλεκτρικά SUV έχει στα σκαριά η Renault

3.213 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

H γαλλική φίρμα ετοιμάζει ένα μικρό ηλεκτρικό crossover αλλά και ένα ηλεκτρικό SUV στο μέγεθος του Kadjar.


Έτοιμη να μπει δυναμικά στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV είναι η Renault, καθώς σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, το πρώτο τέτοιο μοντέλο της φίρμας θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία BCB θα βασιστεί στην νέα ηλεκτρική πλατφόρμα CMF-EV που έκανε ντεμπούτο στο Morphoz Concept και θα τοποθετείται, όσον αφορά στις διαστάσεις, κάτω από το καινούριο Captur. To νέο ηλεκτρικό SUV αναμένεται να λανσαριστεί σε μια σειρά από εκδόσεις, η κορυφαία πάντως αναμένεται να προσφέρει έως και 600 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.

Το γαλλικό δημοσιεύμα έκανε λόγο πως η πρεμιέρα θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού αλλά αφού αυτή αναβλήθηκε, περιμένουμε πως η Renault θα πραγματοποιήσει την παρουσίασή του σε κάποια εκδήλωση ανάμεσα στις 29 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου. Η παραγωγή θα γίνει στο εργοστάσιο της Renault στο Douai της βόρειας Γαλλίας, όπου κατασκευάζονται επίσης τα Εspace, Scenic και Talisman. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη άνοιξη.

Αυτό πάντως δεν θα είναι το μόνο ηλεκτρικό SUV της φίρμας καθώς υπάρχουν αναφορές πως ετοιμάζει και άλλο ένα, αρκετά μεγαλύτερο, με διαστάσεις όμοιες με του Kadjar. Η κωδική του ονομασία είναι HCC και αναμένεται το 2022.
 

fiat
OPEL