Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Οι μηχανικοί στη Στουτγάρδη θέλουν να μικρύνουν την A-Class και να φτιάξουν ένα όμορφο τρίθυρο αυτοκίνητο.

Δύο νέα, πιο προσιτά μοντέλα ετοιμάζει η Mercedes

13.861 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2021)

Δύο νέα αυτοκίνητα που θα τοποθετηθούν κάτω από την A-Class και την GLA και θα έχουν πιο προσιτή τιμή ετοιμάζει η Mercedes.


Δύο νέα μοντέλα που θα τοποθετηθούν κάτω από την A-Class και την GLA και θα είναι πιο προσιτά οικονομικά φέρεται πως αναπτύσσει η φίρμα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Mercedes εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των μικρών, κατασκευάζοντας μια μικρότερη A-Class, με το χαρακτηριστικό όνομα A-City. Το μοντέλο θα μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την A-Class σχεδιαστικά, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα, το A-City να είναι 3θυρο και όχι 5θυρο.

Όσον αφορά το μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από την GLA, θα έχει και αυτό crossover χαρακτηριστικά, ίσως ακόμα και ράγες στην οροφή και περισσότερα πλαστικά προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα, αλλά θα έχει μικρότερο μήκος, θα προσφέρει λιγότερους χώρους στους επιβάτες και θα έχει όνομα A-Adventure. Και τα δύο νέα μοντέλα θα προορίζονται για ανθρώπους που θέλουν να κινηθούν άνετα, αποδοτικά και με ασφάλεια μέσα στην πόλη.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως η Mercedes εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει μικρότερα μοντέλα από την A-Class και την GLA. Το περασμένο καλοκαίρι, ο αρχιμηχανικός της φίρμας Axel Heix και ο επικεφαλής δοκιμών Johen Eck, είχαν δηλώσει πως η Mercedes έχει αυτή την δυνατότητα χάρη στην MFA πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την Autobild, η Μercedes A-City θα κάνει ντεμπούτο το 2022 ενώ το νέο μικρό crossover της φίρμας θα αποκαλυφθεί ένα χρόνο αργότερα, το 2023.
 

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG