Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το 2ο πρωτότυπο θα είναι ένα crossover, που είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τη μετεξέλιξη του εικονιζόμενου Crossblue Coupe.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 2ο πρωτότυπο θα είναι ένα crossover, που είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τη μετεξέλιξη του εικονιζόμενου Crossblue Coupe.

Δύο νέα concept από τη VW στο Ντιτρόιτ

3.021 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2014)

Η VW ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο επερχόμενο Σαλόνι δύο νέα πρωτότυπα, τα οποία θα βασίζονται σε υπάρχοντα μοντέλα της εταιρείας, αλλά το ένα θα φέρει πολύ οικονομικό κινητήρα και το άλλο θα έχει crossover προσανατολισμό.

Προ της Έκθεσης στο Ντιτρόιτ της Αμερικής στις 13 Ιανουαρίου, (από τις 18 έως τις 25 του μηνός για το κοινό), πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανακοινώσει τι νέα μοντέλα θα παρουσιάσουν εκεί. Ειδικότερα, η VW επιβεβαίωσε ότι θα φέρει δύο νέα concept, τα οποία όμως θα βασίζονται σε υπάρχοντα μοντέλα της γκάμας.Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο concept του γερμανικού ομίλου, σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα είναι ένα μοντέλο, το οποίο θα φέρει έναν ιδιαίτερα οικονομικό κινητήρα, γεγονός που μας προϊδεάζει ότι θα δανειστεί την τεχνογνωσία του XL1, το οποίο να θυμίσουμε ότι είναι ένα υβριδικό πρωτότυπο που έχει μέση κατανάλωση μόλις 0,9 λτ./100 χλμ.Από την άλλη, το επόμενο concept θα είναι ένα μοντέλο με crossover χαρακτηριστικά, πράγμα που σημαίνει -όπως εικάζουμε- ότι θα είναι μια μετεξέλιξη του Crossblue Coupe, το οποίο είχε παρουσιαστεί παλιότερα.Παραπάνω στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, αλλά λίγο πριν την «αυλαία» της Έκθεσης, θα μάθουμε περισσότερα για τα δύο νέα concept του γερμανικού ομίλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG