Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δύο νέα «προσιτά» SUV ετοιμάζει ο Gordon Murray

Δύο νέα «προσιτά» SUV ετοιμάζει ο Gordon Murray

1.750 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Καλά τα T.50 και T.33, όμως φαίνεται πως ο Murray αποφάσισε να ακολουθήσει και αυτός τη μόδα και να κατασκευάσει δύο νέα ηλεκτρικά SUV.

SUV με φιλοσοφία... supercar

H Gordon Murray Automotive προσφέρει αυτή την στιγμή τα κεντρομήχανα T.50 και T.33 αλλά η βρετανική εταιρεία έχει και άλλα σχέδια, αφού ετοιμάζεται να κατασκευάσει δύο νέα SUV που θα τροφοδοτούνται από αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμπροσθιοκίνητο το ένα, 4κίνητο το άλλο

Ο Gordon Murray υποστήριξε πως τα νέα SUV θα θέσουν νέα στάνταρ στους τομείς της αυτονομίας και της αεροδυναμικής, ακολουθώντας τα πρότυπα των ηλεκτρικών supercars. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως τα SUV της μάρκας θα είναι ελαφριά και θα έχουν εξαιρετική αεροδυναμική. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως ένα από αυτά θα είναι 4θέσιο και εμπροσθιοκίνητο ενώ το άλλο θα είναι 5θέσιο και τετρακίνητο. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, πως σε αντίθεση με τα T.50 και T.33, τα επερχόμενα SUV της εταιρείας θα είναι «προσιτά».

Mόνο το ένα θα διατεθεί με τα εμβλήματα της GMA

Το ένα από τα δύο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της φίρμας και θα φέρει τα εμβλήματα της μάρκας, ενώ το άλλο θα αναπτυχθεί για χάρη κάποιας άλλης εταιρείας. Και τα δύο θα βασίζονται πάνω σε μία νέα πλατφόρμα που θα είναι σχεδιασμένη από την Gordon Murray Αutomotive ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Ο Gordon Murray έχει στο παρελθόν ασχοληθεί με την κατασκευή διάφορων οχημάτων – από φορτηγά έως supercars- σε όλα όμως χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος παραγωγής iStream που εστιάζει στην σχεδίαση οχημάτων με μικρό βάρος και ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Leasing