Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δύο θάνατοι με ηλεκτρικά πατίνια στην Ελλάδα - Τι λέει ο ΚΟΚ για τα e-scooters

Δύο θάνατοι με ηλεκτρικά πατίνια στην Ελλάδα - Τι λέει ο ΚΟΚ για τα e-scooters

3.052 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2023)

Δύο νεκροί, 26 και 42 ετών, με ηλεκτρικά πατίνια σε Μύκονο και Πάρο, με διαφορά λίγων 24ωρών. Τι προβλέπει ο ΚΟΚ για ηλεκτρικά πατίνια ή αλλιώς Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΕΠΗΟ);

Τροχαία δυστυχήματα με 2 νεκρούς αναβάτες e-scooters σε Πάρο & Μύκονο

Σε δύο νησιά των Κυκλάδων, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα με ηλεκτρικά πατίνια με διαφορά μερικών 24ώρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 18/4, λίγο μετά τις 10:00 π.μ. σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Πάρο, όταν ένας 60χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 26χρονο νεαρό αλβανικής καταγωγής ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Αμπελά της Πάρου με το νεαρό οδηγό να υποκύπτει στα τραύματά του παρόλο που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα προηγήθηκε ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στη Μύκονο, όταν ένας 22χρονος αλλοδαπός παρέσυρε έναν 42χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι στην επαρχιακή οδό Όρνου-Χώρας Μυκόνου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων συνελήφθησαν, ενώ την ίδια στιγμή διεξάγεται έρευνα για να βρεθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες των τροχαίων δυστυχημάτων που κόστισαν τη ζωή σε δύο συνανρθώπους μας από τις αστυνομικές αρχές της Πάρου και της Μυκόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS