Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δύσκολο να επαναληφθούν αυτές οι στιγμές στο Grand Prix της Κίνας.

Δύσκολο να επαναληφθούν αυτές οι στιγμές στο Grand Prix της Κίνας.

Δύσκολα η Ferrari στην Κίνα

2.886 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2015)

Πολύ δύσκολα κατά τον τεχνικό διευθυντή της Ferrari James Allison, θα επαναληφθεί ο θρίαμβος της Ferrari στην Κίνα μετά το Grand Prix της Μαλαισίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari James Allison, δεν αιθεροβατεί παρά την νίκη της Ferrari στην Μαλαισία και δεν αναμένει την ομάδα να είναι το ίδιο αποτελεσματική στην Κίνα και στο Grand Prix της Σαγκάης.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari αποδίδει την νίκη της Ferrari στην Μαλαισία στην εξαιρετική αντοχή που έχει το μονοθέσιο στις υψηλές θερμοκρασίες, αποτέλεσμα της μελέτης του αυτοκινήτου για τον συγκεκριμένο τομέα στην αεροδυναμική σήραγγα, κάτι που δεν αναμένεται να ισχύσει στην Κίνα που έχει σαφώς πιο ψυχρό κλίμα.
Πέραν των ιδιοτήτων της ψύξης, ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari δήλωσε ότι το αυτοκίνητο έδειξε ικανό στο να διατηρήσει την φθορά των ελαστικών στις σκληρές συνθήκες της Μαλαισίας σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και στο γεγονός ότι οι Mercedes κόλλησαν σε μποτιλιάρισμα μετά την έξοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας.
Χωρίς αυτό, πιστεύει ότι θα ήταν αδύνατον να κερδίσει η Ferrari το Μαλαισιανό Grand Prix παρόλο που σε απόλυτες επιδόσεις ήταν έστω και λίγο ταχύτερη από τα ασημένια βέλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS