Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο ίδιος ο Musk δήλωσε: « Ήμουν δυστυχισμένος τρεις ή τέσσερις βδομάδες πριν. Θα λύσουμε το πρόβλημα».

Δυσκολίες για Tesla;

2.199 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Με την προσοχή του χώρου του αυτοκινήτου να είναι συνεχώς πάνω της, η Tesla ανακοίνωσε ρεκόρ ζημιών και την καθυστέρηση σε μέρος της παραγωγής του Model 3. Δείτε τι λένε οι πληροφορίες.

Η Τesla μπορεί να μην πλησιάζει στο ελάχιστο σε πωλήσεις τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, ωστόσο ο αντίκτυπος που έχει στο χώρο της αυτοκίνησης είναι μεγάλος.

Τα πράγματα ωστόσο στην αμερικάνικη εταιρεία δεν είναι όλα ρόδινα, αντιθέτως φαίνεται πως βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, η Tesla σημείωσε τη μεγαλύτερη ζημία της ιστορίας της με συνολικές απώλειες 619 εκ. δολάρια ενώ ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του Model 3 θα καθυστερήσει για περίπου 3 μήνες.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους, η αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξόδεψε 1,1 δις δολάρια σε έξοδα και άλλα 325 εκ. δολάρια για αποπληρωμή μέρους των εγκαταστάσεων της.
  Με την εταιρεία να μην σταματά να ξοδεύει, o Elon Musk αναγκάστηκε να καθυστερήσει μέρος της παραγωγής του Model 3 μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2018, αν και τα σχέδια της μάρκας ανέφεραν ότι το μοντέλο θα φτάσει να παράγεται σε 5.000 μονάδες ανά βδομάδα μέχρι τον φετινό Δεκέμβριο. Ο ίδιος ο Musk δήλωσε: « Ήμουν δυστυχισμένος τρεις ή τέσσερις βδομάδες πριν. Θα λύσουμε το πρόβλημα».

Mercedes
VW