Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πέρασε δεύτερος ο Ogier, παραμένει πρώτος ο Neuville

 Σχολιάστε 
1.811 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2024)
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πέρασε δεύτερος ο Ogier, παραμένει πρώτος ο Neuville
3 Φωτογραφίες »

- Εξαιρετική οδήγηση από τον Ogier που ανέβηκε στη 2η θέση
- Ο Neuville έχει διαφορά ασφαλείας άνω του 1 λεπτού
- Τρίτος ο Dani Sordo που πάει «φυλαγμένα» για να εξασφαλίσει το πόντιουμ
- Τρία πληρώματα Hyundai στις 4 πρώτες τέσσερις θέσεις

Εξαιρετική οδήγηση από τον Ogier που ανέβηκε στη 2η θέση

Ο Sebastian Ogier κατάφερε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μετά τις πρώτες δύο ειδικές, από τις τρεις συνολικά, του κυριακάτικου σκέλους. Ο Γάλλος 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που ξεκίνησε την ημέρα όντας 27,2 δλ. πίσω από τον μέχρι πρότινος δεύτερο Dani Sordo κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά και πλέον έχει εδραιωθεί πίσω από τον πρωτοπόρο Thierry Neuville με μία ειδική, την Power Stage να απομένει.

Ο Neuville έχει διαφορά ασφαλείας άνω του 1 λεπτού

Ο Βέλγος rally man της Hyundai, ο οποίος κρατά τα ηνία του αγώνα, αλλά και της βαθμολογίας του πρωταθλήματος έχει ένα χρονικό μαξιλαράκι ασφαλείας πάνω από 1 λεπτό (συγκεκριμένα 1:02,4), οπότε εκτός κάποιου σημαντικού απρόοπτου θα χριστεί νικητής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 με μια καλή αποκομιδή βαθμών, μιας και χθες, Σάββατο, κέρδισε την υπερειδική που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΑ Σείριος.

Τρίτος ο Dani Sordo που πάει «φυλαγμένα» για να εξασφαλίσει το πόντιουμ

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Dani Sordo, ο οποίος οδηγεί πολύ προσεκτικά και όχι στα όρια, προκειμένου να διασφαλίσει τη θέση του στο πόντιουμ. Έπειτα, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ott Tanak, ένα ακόμα πλήρωμα της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai, η οποία βλέπει τα τρία πληρώματά της στις τέσσερις πρώτες θέσεις του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Εσθονός οδήγησε γρήγορα σήμερα σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει βαθμούς, ώστε να μην φύγει από τη Λαμία με άδειες τις αποσκευές του από βαθμολογικής πλευράς.

Μία ειδική, η Power Stage στο Ελευθεροχώρι που ξεκινά στις 13:00 ώρα Ελλάδας, απομένει για τον τερματισμό του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και, μέχρι στιγμής, οι βαθμοί της «Super Κυριακής» μοιράζονται ως εξής:

Προσωρινή κατάταξη ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 μέχρι την SS14

AutoΤριτη
CADDY NEW EDITION