Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: O Neuville πήρε τη νίκη στο Σ.Ε.Α. Σείριος

 Σχολιάστε 
2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2024)
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: O Neuville πήρε τη νίκη στο Σ.Ε.Α. Σείριος
4 Φωτογραφίες »

- Πλούσιο θέαμα με donuts στην νυχτερινή υπερειδική
- Με το ένα πόδι στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Neuville
- Πρώτος Έλληνας ο Ρουστέμης στην 14η θέση

Πλούσιο θέαμα με donuts στην νυχτερινή υπερειδική

Στο Σ.Ε.Α Σείριος παίχτηκε ο τελευταίος γύρος της σημερινής μέρας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μια υπερειδική διαξάγεται σε αυτοκινητόδρομο και συνολικά, το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού οι οδηγοί χρειάζονταν να επιδοθούν σε πολλά donuts αλλά και να περάσουν ξυστά από τις μπαριέρες για να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερο χρόνο. 

Με το ένα πόδι στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Neuville

O Thierry Neuville με Hyundai i20 N Rally1, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη υπερειδική και κλείδωσε με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ καλή μέρα για τον ίδιο. Αυτή η πρώτη θέση του δίνει από σήμερα 18 βαθμούς, αρκεί να μην εγκαταλείψει αύριο. Δεύτερος στην κατάταξη θα εκκινήσει αύριο ο Dani Sordo και αυτή την στιγμή δίνει στην Hyundai την ελπίδα πως μπορεί να κάνει το 1-2 στο Rally των Θεών. Ο Sebastien Ogier ακολουθεί στην 3η θέση της γενικής και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα αύριο, την τελευταία μέρα του αγώνα, ενώ ο μεγάλος άτυχος Tanak, ακολουθεί τέταρτος. Στην 5η θέση της γενικής και στην 1η θέση του WRC2 βρίσκεται ο Φινλανδός Sami Pajari με 27,8 δλ. διαφορά από τον Robert Virves.

Πρώτος Έλληνας ο Ρουστέμης στην 14η θέση

Όσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές, ο Ρουστέμης βρίσκεται στην 14η θέση μετά το τέλος της σημερινής ημέρας, 17ος είναι ο Σερδερίδης και 26ος ο Παυλίδης.

Αύριο θα γίνουν οι τελευταίες τρεις ειδικές διαδρομές και το Power Stage.

Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI