Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Εφαρμογή του Υπ. Μεταφορών για τις μετακινήσεις με ποδήλατο

Εφαρμογή του Υπ. Μεταφορών για τις μετακινήσεις με ποδήλατο

1.585 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Μία νέα εφαρμογή ενημέρωσης για τους κανόνες χρήσης του ποδηλάτου στα Μέσα Μεταφοράς βρίσκεται πλέον στο «αέρα» από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ.

Θέλει να προωθήσει τη χρήση ποδηλάτου η κυβέρνηση

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση είναι να ενθαρρύνει τους Έλληνες να κάνουν χρήση ποδηλάτου για τις μετακινήσεις του, το οποίο μπορούν να συνδυάσουν και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ, εγκαινίασε μία νέα εφαρμογή ενημέρωσης κωδικοποιώντας τους κανόνες χρήσης του ποδηλάτου στα Μέσα Μεταφοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι θεματικές ενότητες

Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου στα Ελληνικά και στα Αγγλικά στον σύνδεσμο:  https://www.yme.gov.gr/metafores/podilata. Στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπάρχουν διαθέσιμες οι εξής θεματικές ενότητες όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα εξής: 

Κανόνες για τη χρήση του ποδηλάτου σε ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ 

Ευρωπαϊκές ποδηλατικές διαδρομές στην Ελλάδα: Το δίκτυο Eurovelo

Με ποδήλατο στον δρόμο - Τι ισχύει στον ΚΟΚ

Δράσεις για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου

Ο χρήστης θα λαμβάνει τις πληροφορίες με ένα σκανάρισμα

Ο επιβάτης που θα «σκανάρει» με το κινητό του τηλέφωνο τον QR κώδικα που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο θα «μεταφέρεται» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών, όπου και θα ενημερώνεται για τη συνδυασμένη χρήση ποδηλάτων με Μετρό και τραμ, καθώς και για τα δικαιώματά του ως επιβάτης – ποδηλάτης. Τα αυτοκόλλητα θα τοποθετηθούν εσωτερικά και εξωτερικά στις πόρτες των τελευταίων οχημάτων των συρμών στις Γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό και του Τραμ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
BASILIADES THS BROXHS