Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχεται Toyota GR Corolla με αυτόματο κιβώτιο;

44.543 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Έρχεται Toyota GR Corolla με αυτόματο κιβώτιο;
3 Φωτογραφίες »

- Μέχρι τώρα διατίθεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο
- Αυξάνεται η ροπή του κινητήρα σε 400 Nm
- Θα είναι αναβαθμισμένη και σε άλλα μηχανικά μέρη

Μέχρι τώρα διατίθεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο

Η Toyota φαίνεται να εξετάζει, όπως αποδεικνύει έγγραφο που διέρρευσε, να διαθέσει την GR Corolla και σε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Μια πρώτη για την Corolla σε έκδοση GR, που ως τώρα διατίθεται αποκλειστικά ως χειροκίνητη.

Αυξάνεται η ροπή του κινητήρα σε 400 Nm

Αν ισχύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Toyota GR Corolla που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 θα διαθέτει αυτόματο κιβώτιο στον Καναδά, με τις φήμες να την θέλουν να διαθέτει και paddles για την αλλαγή ταχυτήτων στο τιμόνι. Εκτός από το αυτόματο κιβώτιο φαίνεται πως έρχονται και άλλες αλλαγές με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του να παράγει αυξημένη ροπή έως και 400 Nm. Παρά το γεγονός ότι πολλοί αμφισβητούν την αξιοπιστία του εγγράφου, μπορούμε να θυμίζουμε ότι η ίδια η Toyota προσφέρει το GR Yaris πλέον και με αυτόματο κιβώτιο. 

Θα είναι αναβαθμισμένη και σε άλλα μηχανικά μέρη

Στο έγγραφο επίσης υποστηρίζεται πως η Toyota GR Corolla θα διαθέτει αλλαγμένο μπροστινό προφυλακτήρα και έξτρα στάνταρ εξοπλισμό, ενώ πρέπει να περιμένουμε όπως αναβαθμισμένο σύστημα για την ψύξη των φρένων και θερμαινόμενο τιμόνι. Η GR Corolla, στην ανανεωμένη της έκδοση που θα παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες, θα ξεκινάει από 33.000 ευρώ στις ΗΠΑ, με την πιο ακριβή έκδοση Circuit, η οποία φέρει οροφή από ανθρακόνημα και 18αρες ζάντες να έρχεται στα 41.000 ευρώ.

AutoΤριτη
SEAT XENOIASTOI