Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι Αρχές ενημέρωσαν το κοινό ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάρει αρκετά χειρότερη τροπή.

Εισέβαλε με την Cayenne για διαμαρτυρία!

2.897 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2018)

Λαμπόγυαλο έκανε την αντιπροσωπεία της Porsche ένας αγανακτισμένος πελάτης, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για το άδικο που τον βρήκε. Δείτε τι έγινε.

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε αυτόν εδώ τον ιδιοκτήτη Porsche που αποφάσισε να σπάσει την τζαμαρία της αντιπροσωπείας της γερμανικής μάρκας στην πόλη Taichung της Ταιβάν γιατί όπως δήλωσε, η Porsche Panamera Sport Turismo που παρέλαβε δεν ήταν εξοπλισμένη με όλο τον επιπλέον εξοπλισμό που είχε παραγγείλει. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Σύμφωνα με μέσα της χώρας, ο 42χρονος αυτός άνδρας με το όνομα Chu συμφώνησε να αγοράσει έναντι περίπου 208.000 ευρώ μια Panamera Sport Turismo τον Ιανουάριο του 2017, πληρώνοντας κάτι παραπάνω για το προαιρετικό σύστημα 4D Chassis Control και κάποια άλλα «καλούδια». Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ο Chu παρέλαβε το αυτοκίνητο δίνοντας προκαταβολή 65.000 ευρώ, ωστόσο όταν είδε ότι δεν είχε τον εξοπλισμό που είχε συμφωνηθεί δεν έδωσε το υπόλοιπο ποσό και ακύρωσε την παραγγελία. Όπως ήταν όμως λογικό, ο αντιπρόσωπος της μάρκας του έστειλε γράμμα λέγοντας του ότι είτε πρέπει να δώσει το υπόλοιπο ποσό είτε να πάρει πίσω την προκαταβολή που είχε δώσει.

 
Αυτή φαίνεται πως ήταν κίνηση που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 42χρονο που με μια άλλη Porsche αποφάσισε να εισβάλλει στην αντιπροσωπεία για να διαμαρτυρηθεί. Φυσικά, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία με κατηγορίες όπως η πρόκληση κινδύνου για σωματική βλάβη, εξύβριση και καταστροφή ξένης περιουσίας.

Μετά την αποφυλάκιση του, ο 42χρονος επέστρεψε στην αντιπροσωπεία, αυτή την φορά πολύ πιο ήρεμός για να διαπραγματευτεί την αγορά του αυτοκινήτου, ωστόσο για μια ακόμη φορά δεν επήλθε καμία συμφωνία. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του είπε πως δεν ήθελε να εισβάλλει στο κτίριο αλλά υποχρεώθηκε να το κάνει όταν ένα άλλο όχημα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και του «έκοψε» τον δρόμο…

Από την πλευρά τους, οι Αρχές ενημέρωσαν το κοινό ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάρει αρκετά χειρότερη τροπή γιατί ο Chu είχε μαζί του ένα τσεκούρι αλλά και ένα μπιτόνι βενζίνης, ενώ ενημέρωσαν ότι ο 42χρονος έχει βαρύ ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει υποθέσεις για κλοπές, ληστείες και απάτες.

FORD
Autotriti.gr