Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο του Q Inspiration που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Έξι ηλεκτρικά από Nissan και Infiniti

1.843 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

H Nissan είναι μια από τις εταιρείες οι οποίες έχουν ήδη ασχοληθεί με την ηλεκτροκίνηση και όπως όλα δείχνουν το νέο Nissan Leaf, ήταν μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν άλλα έξι ηλεκτρικά μοντέλα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, στον τομέα του κινητήρα και της ηλεκτροκίνησης, Toshihiro Hirai, η Nissan μαζί με την Infiniti μέχρι το 2022 αναμένεται να έχουν εισάγει στις αγορές άλλα έξι αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.
 
Μιλώντας στα διεθνή μέσα ο Hirai γνωστοποίησε πως από τα έξι μοντέλα συνολικά, τα τέσσερα θα προσφερθούν με το λογότυπο της Nissan και τα δύο εναπομείναντα με αυτό του πολυτελούς brandname της μάρκας, Infiniti.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο οι εικασίες είναι παρά πολλές. Αρχικά γίνεται λόγος πως ένα ηλεκτρικό crossover θα είναι το πρώτο που κάνει την εμφάνισή του, φέροντας το σήμα της Nissan, ενώ τα άλλα τρία μοντέλα θα μπορούσαν να λάβουν οποιανδήποτε μορφή, με ένα sedan, ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και ένα σπορ μοντέλο να είναι πολύ πιθανά.
 
Τέλος σε ότι αφορά την Infiniti, τα μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως το ένα ηλεκτρικό μοντέλο θα βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο του Q Inspiration που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ενώ το δεύτερο μοντέλο θα είναι ένα πολυτελές SUV/Crossover, ώστε να συμβαδίσει η φίρμα με τα δεδομένα της εποχής, μιας και αυτού του είδους τα αυτοκίνητα συγκεντρώνουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντος του κοινού παγκοσμίως.

Peugeot - Toyota
skoda