ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι δράστες εντόπιζαν οχήματα συγκεκριμένου τύπου και με τη χρήση φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή τα έθεταν σε λειτουργία και τα αφαιρούσαν

Οι δράστες εντόπιζαν οχήματα συγκεκριμένου τύπου και με τη χρήση φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή τα έθεταν σε λειτουργία και τα αφαιρούσαν

Εξιχνιάσθηκαν 54 κλοπές

3.921 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Μετά από ενδελεχή έρευνα μηνών η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε 54 περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων, από διάφορες περιοχές της Αθήνας, οι οποίες αποδόθηκαν σε ήδη συλληφθείσα σπείρα.

Στις 17-10-2015 συνελήφθησαν στο Ν. Φάληρο, δύο ημεδαποί 24 και 25 ετών, ήδη προσωρινά κρατούμενοι στο Κ.Κ. Κορυδαλλού, οι οποίοι εντόπιζαν οχήματα συγκεκριμένου τύπου και με τη χρήση φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, στον οποίο είχαν εγκαταστήσει ειδικό λογισμικό πρόγραμμα απενεργοποίησης της ασφάλειας (immobilizer), τα έθεταν σε λειτουργία και τα αφαιρούσαν. Η περιοχή δράσης τους ήταν κοντά στο γήπεδο Καραΐσκάκη, όπου εντόπιζαν τα οχήματα στον περιβάλλοντα χώρο τους κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων. 
Διαβάστε επίσης για τη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και τα πουλούσε ως μεταχειρισμένα.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, εξακριβώθηκε ότι οι παραπάνω έχουν διαπράξει επιπλέον πενήντα τέσσερις κλοπές οχημάτων από διάφορες περιοχές της Αττικής. Τέλος σύμφωνα με το δελτίου τύπου που εξέδωσε η αστυνομία την ημερομηνία της σύλληψής τους, αναζητούνται ακόμα δύο συνεργοί τους.
Να υπενθυμίσουμε πως κατά τη διαδικασία της σύλληψής τους είχαν κατασχεθεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με εγκατεστημένο ειδικό λογισμικό πρόγραμμα απενεργοποίησης της ασφάλειας των οχημάτων (immobilizer), μια ειδική συσκευή σύνδεσης του Η/Υ με το όχημα, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων καθώς και πλήθος αποσυναρμολογημένων τμημάτων αυτοκινήτων (τμήματα κινητήρων, φανάρια, καντράν κ.λπ.), ενώ αρχικά είχαν εξιχνιαστεί ακόμα 8 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στο Νέο Φάληρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
SKODA EXYPNES YPHRESIES