ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λιμουζίνα που αντανακλά πολυτέλεια και κομψότητα, η S600 Royale.

Λιμουζίνα που αντανακλά πολυτέλεια και κομψότητα, η S600 Royale.

Εξωτική S600 Royale

5.179 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2016)

Μια λιμουζίνα από τη Mercedes, που δεν μοιάζει με καμία άλλη, έκανε βόλτες στη Καλιφόρνια, μαγνητίζοντας τα φλας, αλλά και τα βλέμματα των περαστικών.

Υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα, που κατά καιρούς έχουν αφήσει άφωνο το διαδίκτυο, όπως και η λιμουζίνα της Mercedes με το όνομα S600 Royale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι πρώτες εικόνες του μοντέλου, είχαν δημοσιευτεί στα τέλη του περασμένου έτους, στην ιστοσελίδα του Galpin Auto Sports, και έκτοτε έχει εντοπιστεί μια φορά στην Καλιφόρνια και άλλη μια στο Μονακό.
Στη φωτογραφία φαίνονται οι λεπτομέρειες της S600 Royale, που αναδεικνύουν, την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της κατασκευής του ιδιαίτερου μοντέλου.
Τα μπροστινά και τα οπίσθια φώτα, προέρχονται από την Mercedes-Benz SLS AMG, οι πλευρικές σχάρες είναι παρόμοιες με  αυτές της SLR και γενικώς ο σχεδιασμός της, θυμίζει πολύ τις κλασσικές  W111 και W112 S-Class.
Αξιοπρόσεχτο είναι, ότι κανένας σχεδιαστής δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής επίσημα την ευθύνη, για τη δημιουργία της S600 Royale, πέραν της φήμης ότι ο Henrik Fisker, είναι ο υπεύθυνος της υλοποίησης.

Επίσης, κάποια άλλα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για το σχεδιαστικό οίκο Carlsson, που φημολογείται πως δημιούργησε αυτή τη Mercedes, για ένα μέλος της Σαουδικής βασιλικής οικογένειας.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ :
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
ΜΟΤΟ