ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Eκτός Νέας Υόρκης η Μercedes

1.755 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2019)

Η Mercedes δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετάσχει στην επόμενη Έκθεση της Νέας Υόρκης. Γιατί όμως;


Το να μην συμμετάσχει το επόμενο έτος στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης σκέφτεται σοβαρά η Mercedes. Αυτή η απόφαση είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής η οποία και υιοθετείται από ολοένα και περισσότερες μάρκες.

Τα τελευταία χρόνια, η Mercedes έχει επίσης αποχωρήσει από τις κορυφαίες αμερικανικές Εκθέσεις αυτοκινήτων στο Ντιτρόιτ και το Σικάγο. Μόνο η παρουσία της στο Λος Αντζελες συνεχίζεται αλλά ακόμα και αυτή αναμένεται τα επόμενα χρόνια να σταματήσει. Η αποχώρηση από τη Νέα Υόρκη προμηνύει την απόρριψη της Mercedes στο παραδοσιακό τρόπο προώθησης των μοντέλων της, αφού η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί σε ψηφιακούς κυρίως τρόπους για να προμοτάρει τη γκάμα της. 

Ο Mark Scheinberg, πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι ελπίζει ότι η φυγή της Mercedes να είναι προσωρινή. «Δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα μακροπρόθεσμα σχέδια τους. Οι μάρκες αλλάζουν τις στρατηγικές μάρκετίνγκ. Ελπίζουμε ότι το επόμενο έτος θα έχουμε νέα τους. Η αντίδραση από τις αντιπροσωπείες όταν άκουσαν ότι η Mercedes πρόκειται να σταματήσει δεν καλή. Είπαν ότι δεν έχει πολύ νόημα», δήλωσε.

Από την άλλη πλευρά, η αναλύτρια της αγοράς αυτοκινήτου Stephanie Brinley σημείωσε: «Oι Εκθέσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προωθήσεις τα μοντέλα στους πελάτες σου αλλά δεν είναι πλέον ο μόνος τρόπος, όπως συνέβαινε παλαιότερα. Οι εταιρείες κινούνται πλέον στρατηγικά στις επιλογές τους».

Ανάλογα την Έκθεση, οι εταιρείες μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψουν ακόμα και εκατομμύρια για να έχουν μια δυνατή παρουσία που θα περιλαμβάνει τόσο ένα όμορφο περίπτερο όσο και VIP εκδηλώσεις και συνεντεύξεις Τύπου.
 

Mercedes
OPEL