Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

"Η BTR Edition πηγαίνει το Elantra πέρα από τις δυνατότητές του χωρίς να αλλάζει την άψογη οδηγική συμπεριφορά σε καθημερινές συνθήκες" λένε από την BTR

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει μια μεγάλη μαύρη αεροτομή που διατρέχει όλο το μήκος.

Το μοντέλο βασίζεται στο Hyundai Elantra Sport

Βελτιωμένο Hyundai Elantra

3.235 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Ένα concept που τράβηξε τα βλέμματα έφεραν στο SEMA Show του Λας Βέγκας, η Hyundai από κοινού με την Blood Type Racing, και το οποίο ονομάζεται BTR Edition.

Το μοντέλο βασίζεται στο Hyundai Elantra Sport, ενώ οι προσθήκες που του έχουν γίνει αφορούν κυρίως καινούριο σύστημα ψεκασμού νερού και μεθανόλης, βελτιωμένες αναρτήσεις, αλλαγμένες εξατμίσεις και intercooler. Το μοντέλο φοράει επίσης ένα πλήρες aero kit. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής της Blood Type Racing, Sam Lee, «η BTR Edition Elantra Sport πηγαίνει το Elantra πέρα από τις κλασσικές δυνατότητές του, χωρίς ωστόσο να θυσιάζει τίποτα από την άρτια οδηγική του συμπεριφορά σε καθημερινές συνθήκες».

Οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί είναι πολλές, καθώς του έχει προστεθεί σύστημα εξατμίσεων της Pierce Motorsports, τροποποιημένος εγκέφαλος από την BTR,σύστημα ψεκασμού νερού και μεθανόλης Devil`s Own,ενώ  το εσωτερικό μετετράπη σε εντελώς αγωνιστικού στιλ. Επιπλέον έχει προστεθεί τιμόνι SoCalGarageWorks από ανθρακονήματα, ζάντες SSR GTX01 19 ιντσών και αγωνιστικά ελαστικά Toyo Τ1.  
Ακόμη, συναντάμε αναρτήσεις HDS, ακρόμπαρα Pierce Motorsports, σύστημα φρένων Fella Big Brake, προσαρμοσμένους προβολείς Diode Dynamics και εσωτερικό φωτισμό LED. Το εξωτερικό του είναι βαμμένο στο χρώμα που αποκαλείται Arancio Boreali και είναι κοντά στο πορτοκαλί. 

Τέλος, όσον αφορά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο δεν είχε κάνει την εμφάνισή του στο teaser βίντεο που είχε παρουσιαστεί πριν δύο εβδομάδες, υπάρχει μία μεγάλη μαύρη αεροτομή, που εκτείνεται σε όλο το μήκος του αμαξιού.

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO