ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ελλάδα: Η smart κατεβάζει τις τιμές των #1 και #3

(29/4/2025)
Ελλάδα: Η smart κατεβάζει τις τιμές των #1 και #3
2 Φωτογραφίες »

Από τις 5.000 ευρώ ξεκινάει το όφελος.
Έως τις 30 Ιουνίου σε ισχύ το πρόγραμμα.
Διαθέσιμα και χρηματοδοτικά προγράμματα.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Από τις 5.000 ευρώ ξεκινάει το όφελος

«Γενναίες» εκπτώσεις που ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ ενεργοποίησε η ελληνική αντιπροσωπεία της smart. Μέσω του νέου προγράμματος, που ονομάζεται «smartbonus», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να αποκτήσουν τα ακόμα πιο εύκολα τα smart #1 και smart #3, τα οποία χάρη στην ηλεκτρική τους φύση επωφελούνται και από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Έως τις 30 Ιουνίου σε ισχύ το πρόγραμμα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η μάρκα, το εκπτωτικό πρόγραμμα «smartbonus» θα είναι σε ισχύ για παραγγελίες που θα γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025. Ως εκ τούτου, υπάρχει χρόνος για τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν κάποια έκθεση και να εκμεταλλευτούν την έκπτωση, αλλά όχι απεριόριστος!

Διαθέσιμα και χρηματοδοτικά προγράμματα

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως η smart πέραν του «smartbonus» προσφέρει και χρηματοδοτικά προγράμματα, τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρείες.

FORD
Autotriti.gr