ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κάποτε αυτό το Sprinter προοριζόταν για επαγγελματικές μεταφορές, τώρα για επαγγελματικές συναντήσεις.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάποτε αυτό το Sprinter προοριζόταν για επαγγελματικές μεταφορές, τώρα για επαγγελματικές συναντήσεις.

Ένα van για ζάμπλουτους

3.634 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

Η Carlex Design, εταιρεία η οποία ασχολείται με τη βελτίωση του εσωτερικού διάκοσμου, κυρίως πολυτελών, αυτοκινήτων ασχολήθηκε αυτή τη φορά με ένα Mercedes Sprinter αλλάζοντάς του εντελώς προσανατολισμό.

Όταν κάποιος πλούσιος θα ψάξει για το νέο του πολυτελές αυτοκίνητο θα κοιτάξει κάτι όπως μια Rolls-Royce ή μια Bentley. Ωστόσο, όσο προσεγμένα και αν είναι, ακόμα και αυτά τα αυτοκίνητα αντιμετωπίζουν κάποιους περιορισμούς που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι sedan και άρα σε γενικές γραμμές ακολουθούν κάποια συγκεκριμένα μοτίβα. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει αυτό το Mercedes-Benz Sprinter που είναι σχεδιασμένο από την Carlex Design.

Στο πολυτελέστατο εσωτερικό του περιλαμβάνονται μέχρι και δύο τηλεοράσεις της Sony.

Στο πολυτελέστατο εσωτερικό του περιλαμβάνονται μέχρι και δύο τηλεοράσεις της Sony.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έχουμε δει μια σειρά από εξαιρετικά τροποποιημένα  Sprinter στο παρελθόν, αλλά αυτή η τελευταία δημιουργία από την Carlex είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή από όλες, καθώς μετατρέπει το πίσω μέρος του van σε κάτι που φέρνει περισσότερο σε ένα ιδιωτικό τζετ παρά σε όχημα με τέσσερις τροχούς.
 
Η εσωτερική διάταξη πίσω από το διαμέρισμα του οδηγού αποτελείται από τέσσερις θέσεις τοποθετημένες η μία απέναντι από την άλλη. Και οι τέσσερις συνοδεύονται από πτυσσόμενα ξύλινα τραπέζια ενώ μια μεγάλη οθόνη αφής τοποθετείται μεταξύ τους για να επιτρέπουν στους επιβάτες να ρυθμίσουν τη θέση τους, να ακούσουν μουσική, να παίξουν βίντεο, να δουν φωτογραφίες και να ελέγξουν τις λειτουργίες κλιματισμού και θέρμανσης.Επιπλέον, η δημιουργία του Carlex περιλαμβάνει περσίδες για τα παράθυρα, ένα πλήρες στερεοφωνικό σύστημα και δύο τηλεοράσεις της Sony. Τα καθίσματα είναι διακοσμημένα με μαύρο δέρμα και ανθρακονήματα, ενώ ολόκληρη η καμπίνα είναι πολυτελέστατη καθώς διακοσμείται με αρκετές χρυσές λεπτομέρειες.
 
Όσο για την τιμή δεν έχει γίνει κάτι γνωστό αλλά λογικά για κάποιον που ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο τα χρήματα δε θα αποτελούν πρόβλημα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

JEEP
PROTATHLITES EGGYHSEON