Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Partisani στον ελεύθερό του χρόνο καταπιάνεται με το σχεδιασμό διάφορων μοντέλων, όπως για παράδειγμα αυτή η Toyota Supra.

Εναλλακτική Supra από «πένα» της Honda

1.851 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2019)

Ένα σχέδιο προερχόμενο από άνθρωπο της Honda το οποίο ωστόσο εμφανίζει μια νέα σχεδίαση της Toyota Supra, έρχεται να κάνει την εμφάνισή του και να δώσει μία νέα οπτική στο δημοφιλές μοντέλο.

Ο Giulio Partisani είναι επικεφαλής σχεδιαστής της Honda R & D Co, Ltd στην Ιαπωνία, μια θυγατρική της Honda Motor Company που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη για όλα τα τμήματα της εταιρείας. Ωστόσο ο Partisani στον ελεύθερό του χρόνο καταπιάνεται με το σχεδιασμό διάφορων μοντέλων, όπως για παράδειγμα αυτή η Toyota Supra, το σχέδιο της οποία δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram.
 
Ως γενική παρατήρηση μπορούμε να πούμε πως ο Partisani δίνει στο μοντέλο μια πιο ρετρό εμφάνιση. Ένα μακρύ καπό με απαλή σχεδίαση, και ένα ζευγάρι τετράγωνων LED φωτιστικών σωμάτων χαρακτηρίζουν το μπροστά μέρος. Μεγάλα φτερά και μεγάλοι τροχοί μας συνοδεύουν προς το πίσω μέρος, όπως δεσπόζουν τρία πράγματα. Η μεγάλη αεροτομή, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και οι δύο στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στα δύο άκρα του προφυλακτήρα.
 
Δεν γνωρίζουμε αν σας αρέσει ή όχι τα τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο αν μη τι άλλο η προσπάθεια είναι αρκετά καλή.

Δείτε τις εικόνες

FORD
VW