ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο πίσω μέρος του νέου Audi RS5 Coupe, επικεντρώθηκε η ABT Sportsline.

Oι άνθρωποι της ΑΒΤ έχουν φροντίσει να προσφέρουν μία νέα τετράδα απολήξεων εξάτμισης με διάμετρο 102 χιλιοστά η καθεμία.

Μεταξύ των προϊόντων τα οποία μπορεί να προσθέσει κανείς μετά την αγορά του RS5 βρίσκεται μία πολύ διακριτική αεροτομή.

Ενίσχυση για το Audi RS5 Coupe μέσω ΑΒΤ

1.693 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Στο πίσω μέρος του νέου Audi RS5 Coupe, επικεντρώθηκε η ABT Sportsline, προσφέροντας μερικά επιπλέον εξαρτήματα, τα οποία έχουν ως στόχο να κάνουν το αυτοκίνητο να φανεί πιο επιθετικό σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο.

Μεταξύ των προϊόντων τα οποία μπορεί να προσθέσει κανείς μετά την αγορά του RS5 βρίσκεται μία πολύ διακριτική αεροτομή, κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα. Αυτό δεν είναι το μοναδικό επιπρόσθετο εξάρτημα, μιας και οι άνθρωποι της ΑΒΤ έχουν φροντίσει να προσφέρουν μία νέα τετράδα απολήξεων εξάτμισης  με διάμετρο 102 χιλιοστά η καθεμία.
Ωστόσο αυτές οι αλλαγές δεν είναι οι μοναδικές καθώς υπάρχουν και εκείνες που δεν φαίνονται. Μία νέα αντλία νερού, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ένα νέο σύστημα εξάτμισης και μία μονάδα ΑΒΤ στον εγκέφαλο του κινητήρα, έχουν τοποθετηθεί προσφέροντας μεγαλύτερη ισχύ στο αυτοκίνητο. Έτσι από τα 450 άλογα και τα 600 Nm ροπής ο twin-turbo 2.9 λίτρων V6 κινητήρας προσφέρει πλέον 530 ίππους και 690 Nm ροπής.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόσθετη ισχύς ήταν διαθέσιμη από την βελτιωτική εταιρεία από τις αρχές του 2018, όταν αποκάλυψε Audi RS5-R, πριν από το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

FORD
NISSAN