Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έκθεση της Φρανκφούρτης γίνεται κάθε δύο χρόνια εναλλάξ με αυτή του Παρισιού.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έκθεση της Φρανκφούρτης γίνεται κάθε δύο χρόνια εναλλάξ με αυτή του Παρισιού.

Εννιά εταιρείες σνομπάρουν τη Φρανκφούρτη

3.498 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Μετά τις περσινές απουσίες από την έκθεση του Παρισιού των Ford, Rolls-Royce και Volvo φέτος οι απούσες εταιρείες έχουν φτάσει τις 9 και ακόμα έχουμε κάτι λιγότερο από μισό χρόνο μέχρι να ανοίξουν οι πύλες στη Φρανκφούρτη.

Από ό,τι φαίνεται, στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης θα υπάρχουν κάποιες ηχηρές απουσίες αυτοκινητοβιομηχανιών.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι οι εταιρείες που δε θα συμμετάσχουν στην έκθεση φτάνουν τις εννέα.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι οι εταιρείες που δε θα συμμετάσχουν στην έκθεση φτάνουν τις εννέα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μέχρι στιγμής, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απούσες εταιρείες θα είναι οι Peugeot, DS, Nissan, Infiniti, Fiat, Jeep και Alfa Romeo.

Ωστόσο, παρά τις ηχηρές απουσίες, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι πάνω από 50 εταιρείες από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη έχουν προγραμματίσει την παρουσία τους στην έκθεση.

Ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι κάποιοι νέοι Ασιάτες κατασκευαστές οι οποίοι θα συμμετέχουν για πρώτη φορά καθώς και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως οι Qualcomm, Sony και IBM.

“Φυσικά, δε μας ευχαριστεί το γεγονός ότι κάποιοι εκθέτες δε θα συμμετάσχουν στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Ο λόγος είναι διαφορετικός για την κάθε εταιρεία αλλά κυρίως, έχουν να κάνουν με οικονομικές ή εμπορικές πολιτικές. Εν τούτοις, όλοι αυτοί οι κατασκευαστές έχουν μιλήσει θετικά για τις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων και είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο μέλλον” δήλωσε ο Klaus Braeunig, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας που διοργανώνει την έκθεση.

Όσον αφορά την PSA, η Citroen θα συμμετάσχει γιατί θέλει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Ωστόσο, οι Peugeot και DS αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν και να έρθουν σε επαφή με τα τους πελάτες τους μέσω άλλων οδών.

Η αποχή της Nissan είναι αποτέλεσμα μιας συνολικής αναθεώρησης της στρατηγικής της εταιρείας σχετικά με τις εκθέσεις και τα events. “Προχωρώντας μπροστά, θα υιοθετήσουμε μια ευέλικτη στρατηγική η οποία θα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό αυτοκινητιστικών, καταναλωτικών και αποκλειστικά δικών μας events καθώς και συνεργασίες ώστε νε διευρύνουμε τη βάση μας και να έρθουμε κοντά σε περισσότερους υποψήφιους πελάτες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Nissan Ευρώπης.

Όσο για την FCA (Fiat, Jeep, Alfa Romeo), παρΆ ότι αρνήθηκαν να κάνουν επίσημες δηλώσεις, φήμες λένε ότι δε θα συμμετάσχει. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με Γερμανικές πηγές και για τις Mitsubishi και Volvo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia