Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Σκοπός της Porsche είναι να επεκτείνει την πλατφόρμα και σε άλλες χώρες.

Επεκτείνει το δίκτυο ψηφιακών πωλήσεων η Porsche

1.547 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2020)

Το ψηφιακό δίκτυο πωλήσεών της εντός της Ευρώπης επεκτείνει η Porsche, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα αγοράς αυτοκινήτου διαδικτυακά σε ακόμα περισσότερους πελάτες από τη «Γηραιά Ήπειρο».


Μετά από την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή στη Γερμανία πέρυσι, η Porsche επέκτεινε το ψηφιακό δίκτυο πωλήσεών της σε οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όπως έκανε γνωστό η μάρκα οι πελάτες στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πολωνία, τη Σλοβενία ​​και την Εσθονία μπορούν τώρα να αγοράσουν τα καινούργια ή μεταχειρισμένα μοντέλα Porsche από το διαδίκτυο, χωρίς δυσκολία απλά με μερικά κλικ από το smartphone, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους.
 
Ωστόσο οι παραπάνω χώρες σε λίγο καιρό θα δουν μία ακόμα ευρωπαϊκή χώρα να προστίθεται, καθώς οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου λέγεται ότι θα αποκτήσουν πολύ σύντομα αυτή τη δυνατότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως σκοπός της Porsche είναι να επεκτείνει την πλατφόρμα και σε άλλες χώρες, αλλά και να δημιουργήσει μια διαδικτυακή αγορά για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και όχι αποκλειστικά για τα αυτοκίνητά της.
 
«Οι αριθμοί πωλήσεων και τα θετικά σχόλια από πελάτες και αντιπροσώπους είναι απόδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για τις ψηφιακές πωλήσεις των αυτοκινήτων μας. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο το 2021 ξεκινώντας τις διαδικτυακές πωλήσεις σε επιπλέον χώρες», δήλωσε η Barbara Frenkel, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την περιοχή της Ευρώπης.
 
Η γερμανική μάρκα επέτρεψε επίσης στους πελάτες της Κίνας να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το WeChat, τη δημοφιλέστερη εφαρμογή smartphone της Λαϊκής Δημοκρατίας. Επιπλέον, διάφορα lifestyle προϊόντα και εμπειρίες οδήγησης της Porsche μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο μέσω της νέας ιστοσελίδας Tmall.com που αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά B2C της Κίνας.

Mercedes
Leasing