Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

To plug-in υβριδικό Αudi A7 Sportback 55 TFSI e quattro.

Επενδύει στα plug-in υβριδικά η Audi

1.783 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2020)

H Audi στηρίζει πολλά πάνω στην plug-in υβριδική τεχνολογία και για αυτό ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερες τέτοιες εκδόσεις στα μοντέλα της γκάμας της.


Πάνω σε μια σειρά από plug-in υβριδικές εκδόσεις εργάζεται η Audi όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, κάνοντας γνωστό μάλιστα πως ένα από αυτά ίσως λάβει και το RS έμβλημα.

Ο Bernhard Decker, τεχνικός διευθυντής της Audi δήλωσε πως το νέο A3 και το Q3 είναι πολύ πιθανό να λάβουν και αυτά κάποια plug-in έκδοση, όπως έχουν κάνει ήδη τα Q5, Q7, A6, A7 και Α8. O ίδιος δήλωσε: «Είμαι αρκετά χαρούμενος που θα ανακοινώσω ότι φέτος θα δείτε καινούρια μοντέλα, ιδιαίτερα στην compact κατηγορία. Θα είναι το plug-in υβριδικό Α3 και το Q3 PHEV ενώ έπειτα θα φέρουμε και μια plug-in υβριδική έκδοση και για το Q8».

O Decker πρόσθεσε: «Για μας η plug-in υβριδική τεχνολογία δεν είναι κάτι μεταβατικό αλλά πρόκειται για μια τεχνολογία που θα μείνει μαζί μας, μια εναλλακτική επιλογή δίπλα στις άλλες εκδόσεις». Όσον αφορά τις πιθανότητες να δούμε κάποιο RS μοντέλο από την Audi με plug-in υβριδικό σύνολο ο ίδιος τόνισε ότι «αναπτύσσονται RS μοντέλα με τέτοιο κινητήριο σύνολο», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο πως το πρώτο RS μοντέλο που θα λάβει plug-in υβριδικό σύνολο θα είναι κάποιο από τα πιο ακριβά μοντέλα της φίρμας.
 

Hyundai
OPEL