Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Sτο εργοστάσιο του Toledo στο Οχάιο θα γίνει η κατασκευή του επόμενης γενιάς Wrangler

Sτο εργοστάσιο του Toledo στο Οχάιο θα γίνει η κατασκευή του επόμενης γενιάς Wrangler

Επένδυση 1 δις δολ. για FCA

1.456 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2016)

Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ανακοίνωσε τα σχέδια της, τα οποία αφορούν επενδύσεις ύψους μεγαλύτερου του 1 δις. δολαρίων στα εργοστάσια της στο Ιλινόις και το Οχάιο, με σκοπό να ενισχύσει τη φίρμα της, Jeep.

Ο όμιλος της Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε πως στα άμεσα σχέδιά της περιλαμβάνεται η οικονομική ενίσχυση των εργοστασίων της σε Ιλινόις και Οχάιο, τα οποία θα αναλάβουν την κατασκευή των Jeep Cherokee και Wrangler αντίστοιχα.
Τα 350 εκ. θα επενδυθούν στο εργοστάσιο Belvidere του Ιλινόις το οποίο θα αναλάβει την παραγωγή του Cherokee, που αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του Toledo στο Οχάιο. Αυτό θα γίνει το 2017, όταν και θα σταματήσει η παραγωγή των Dodge Dart και Jeep Compass / Patriot.
Ο CEO της FCA, Sergio Marchionne, ανακοίνωσε πως τα παραπάνω μοντέλα δεν βρήκαν την ανταπόκριση που προσδοκούσε ο όμιλος στους καταναλωτές, ωστόσο ο Marchionne άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αναβιώσει η παραγωγή τους, εάν βρεθεί ένας συνέταιρος. Τα υπόλοιπα χρήματα της επένδυσης θα δοθούν στο εργοστάσιο του Toledo στο Οχάιο, στο οποίο θα γίνει η κατασκευή του επόμενης γενιάς Wrangler. 
To ανασχεδιασμένο μοντέλο θα ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του, αλλά θα υιοθετήσει μια πιο αεροδυναμική γραμμή και θα γίνει χρήση αλουμινίου, με σκοπό τη μείωση του βάρους. Tο νέο Wrangler επίσης αναμένεται να εφοδιάζεται με κινητήρες πετρελαίου, βενζίνης, καθώς και με ένα υβριδικό σύνολο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KIA
NISSAN