ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο υδρογόνο επενδύει η Γερμανία!

Στο υδρογόνο επενδύει η Γερμανία!

Επένδυση 250 εκατομμυρίων!

3.440 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2016)

Μια νέα πολύ μεγάλη επένδυση πόρων σχεδιάζει η γερμανική κυβέρνηση, μέρος ενός σχεδίου για την υποστήριξη και την περαιτέρω διάδοση των αυτοκινήτων υδρογόνου.

Η Γερμανία έχει επιδείξει επανειλημμένα την υποστήριξή της στην τεχνολογία υδρογόνου, όσον αφορά τα αυτοκίνητα. Τώρα, σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύθηκε στην Die Welt, το υπουργείο μεταφορών της Γερμανίας εργάζεται σε ένα νέο σχέδιο υποστήριξης της τεχνολογίας αυτής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, το σχέδιο περιλαμβάνει την επένδυση 250 εκατομμυρίων ευρώ εντός της επόμενης τριετίας, για την υποστήριξη των αυτοκινήτων υδρογόνου. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι τοπικές αρχές έχουν σκοπό να κάνουν τα υδρογονοκίνητα οχήματα πιο κατάλληλα για μαζική παραγωγή αλλά και να αναπτύξουν τις απαραίτητες υποδομές, έτσι ώστε η κυκλοφορία τους να είναι δυνατή. Επιπλέον, η κυβέρνηση της Γερμανίας συμφώνησε ένα πρόγραμμα υποστήριξης για τα οχήματα υδρογόνου, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το 2026.
 
Εντός της τελευταίας δεκαετίας, η Γερμανική κυβέρνηση έχει διαθέσει περίπου 1,4 δις ευρώ για την υποστήριξη των οχημάτων υδρογόνου, ενώ για το νέο σχέδιο της, 500 εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει την υποστήριξή τους στην πρώτη φάση χρηματοδότησης!

Βασικός στόχος του εγχειρήματος, τα οχήματα υδρογόνου να γίνουν πιο εύκολα για καθημερινή χρήση, με αύξηση της αυτονομίας τους και δημιουργία περισσότερων σημείων ανεφοδιασμού. Επιπλέον, επιδιώκεται και η μείωση των τιμών απόκτησης για αυτά τα μοντέλα, καθώς στην παρούσα φάση είναι αρκετά πιο ακριβά από τα συμβατικά. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto