Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Sabine Kehm έκανε δηλώσεις για την κατάσταση του Schumi μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Η Sabine Kehm έκανε δηλώσεις για την κατάσταση του Schumi μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Επίσημα νέα για Schumi

18.787 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2016)

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία ενημέρωση, η Sabine Kehm, η οποία έχει οριστεί από την οικογένεια Schumacher ως υπεύθυνη για την ενημέρωση σχετικά με την υγεία του Γερμανού πρώην πιλότου της F1, έκανε δηλώσεις. Δείτε τι δήλωσε για την κατάσταση του Schumi.

Πάνε 30 μήνες από το τραγικό ατύχημα του Michael Schumacher και η επίσημη ενημέρωση είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς η Sabine Kehm που είναι υπεύθυνη για αυτό δεν είχε προβεί σε κάποια ανακοίνωση. Τουλάχιστον όχι μέχρι εχθές, όταν και μίλησε για την κατάσταση του πολυπρωταθλητή της F1, σε εκδήλωση των πιλότων της F1.
Η Γερμανίδα είπε "o Michael δεν θα εξαφανιστεί, απλώς αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός πως η οικογένεια Schumacher θέλει αυτή τη στιγμή να προστατέψει την ιδιωτική της ζωή. ". 
Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη επίσημη ενημέρωση μετά τον Οκτώβριο του 2014, όταν και ο γιατρός του Schumacher είχε δηλώσει πως "υπάρχει κάποια βελτίωση, αλλά θα χρειαστούν έως τρία χρόνια για να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα.". 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing