Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επίσημο: Honda και Sony ιδρύουν εταιρεία για ηλεκτρικά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επίσημο: Honda και Sony ιδρύουν εταιρεία για ηλεκτρικά

3.407 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2022)

Είναι πλέον επίσημο! Η Honda και η Sony συμφώνησαν τη δημιουργία νέας εταιρείας για την ανάπτυξη και την πώληση ηλεκτρικών οχημάτων!

Έσκασε η «βόμβα»

Το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που έρχονταν και έκαναν λόγο πως η Sony βρίσκονταν σε αναζήτηση συνεργάτη για να μπει στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχώς και αυξάνονταν. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν πίστευαν πως ο τεχνολογικός γίγαντας θα έκανε αυτό το βήμα, ασχέτως αν τα προηγούμενα χρόνια είχε παρουσιάσει δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ως πρωτότυπα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα εταιρεία μέχρι το τέλος του έτους

Σήμερα όμως όλα ξεκαθάρισαν και μάλιστα επισήμως, καθώς η Honda είναι ο νέος συνεργάτης της Sony. Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να δημιουργήσουν μία νέα κοινοπραξία που θα ονομάζεται απλώς «New Company» για την ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών ρύπων, δηλαδή ηλεκτρικών. Άμεσος στόχος είναι η δημιουργία της νέα εταιρείας να έχει υλοποιηθεί πριν από το τέλος του χρόνου.

Το 2025 στις αγορές το πρώτο μοντέλο

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το πρώτο ηλεκτρικό των Honda-Sony θα βρίσκεται στις αγορές το 2025. Όπως είναι αναμενόμενο, η Honda θα είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του αυτοκινήτου σε ένα από τα εργοστάσιά της και θα χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η Sony.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
MASTER