Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επίσημο: Στη Formula 1 από το 2026 η Audi
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επίσημο: Στη Formula 1 από το 2026 η Audi

2.634 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2022)

Με κάθε επισημότητα η Audi ανακοίνωσε την είσοδό της στο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2026!

Στη F1 και με τη βούλα η Audi

Είναι πλέον επίσημο! Με δελτίο Τύπου αλλά και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βελγικό Grand Prix της Formula 1 στο Spa-Francorchamps, η Audi ανακοίνωσε πως από το 2026 θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Formula 1. Η είσοδος της μάρκας στη F1 καθοδηγείται κυρίως από την επερχόμενη μετάβαση του πρωταθλήματος στη βιωσιμότητα με νέους τεχνικούς κανόνες που θα ισχύουν από το 2026. Απώτερος στόχος της Formula 1 είναι να γίνει ουδέτερη ως προς τον άνθρακα μέχρι το τέλος της δεκαετίας, κάτι που ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή» είπε ο επικεφαλής της Audi

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι αναπόσπαστο μέρος του DNA της Audi», σχολίασε ο Markus Duesmann, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Η Formula 1 είναι ταυτόχρονα μια παγκόσμια σκηνή για την επωνυμία μας και ένα εξαιρετικά απαιτητικό εργαστήριο ανάπτυξης. Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων και ανταγωνισμού είναι πάντα ένας μοχλός καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας στον κλάδο μας. Με τους νέους κανόνες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπλακούμε. Εξάλλου, η Formula 1 και η Audi επιδιώκουν σαφείς στόχους βιωσιμότητας», αννέφερε.

Βλέπει μεγάλες δυνατότητες σε θέματα μάρκετινγκ

Η Audi αναφέρθηκε επίσης στις τεράστιες δυνατότητες μάρκετινγκ στη Formula 1, καθώς οι αγώνες στο καλεντάρι είναι από τα πιο δημοφιλή με τη μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο γεγονότα. Μόνο το 2021, περισσότεροι από 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν αγώνες και η δημοτικότητά της F1 συνεχίζει να αυξάνεται σε αγορές όπως η Κίνα και οι ΗΠΑ, βασικές περιοχές για τις πωλήσεις της Audi. Η παρουσία της F1 στα social media αυξάνεται επίσης με πολύ υψηλό ρυθμό.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW